Etsy haak: Tij Pool kunst aan de muur

Hedendaagse Etsy haak selectie is een groot stuk van de haak muur kunst die werd geïnspireerd door organische Oceaan vormen. Deze zachte sculptuur vezel kunst was gemaakt door Rachel Hunnicutt van cornflowerbluestudio.

Neem contact op met uw emoties: Wat maakt deze kunst haak onmiddellijk u voelen?

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. muur Decor
    Hallo, Merci voor uw tof werkkring, Er zijn veel leuke informatie dat de illustratie in deze categorie zal de perfecte compliment voor elke palet van kleur bieden en helpen accentueren de ruimte en de desig. <een href =”http://www.ArtworkGalore.com”></een>

  2. Pingback: 2012 in haak: Een blik terug — Haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *