Etsy haak: Beaded draad gehaakte ketting

Ik hou van de donkere delicatesse van deze beaded draad gehaakte ketting uit NingNingGong. De Etsy crocheter verklaart:

“Het lichaam van de ketting is haakwerk met zwart glas Rocailles rond een stuk van prachtige zwarte lovertjes kant opgestikte. Ik gebruik een grote zwarte glazen kralen en haak een rand op het onderste gedeelte van de ketting om dit stuk een meer gepolijste look picot. De ketting sluit af met een zwarte knop.”

Wat zou u deze gehaakte ketting met dragen?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!