Haak Quote: Inspiratie

door Kathryn op Maart 20, 2012 · 0 reacties

in Haak Quotes

Vandaag haken citaat is echt een creativiteit citaat. Het komt uit het boek van Pam Carriker adellijke titel Kunst aan de snelheid van het leven: motivatie + inspiratie voor het maken van mixed-media kunst elke dag Crochet Quote: Inspiration.

“Ik vind dat inspiratie zowel overvloedig en onbestaand kan zijn. Toen heb ik de meeste tijd om te werken, Ik ben niet geïnspireerd, en als ik geen tijd, Ik kan denken aan tientallen dingen te creëren. Weten hoe moeilijk het kan zijn om inspiratie te vinden, Ik heb geleerd om constant mijn omgeving en de wereld te zien als potentiële contribuanten aan mijn volgende stuk.”

Kunt u betrekking tot dit citaat? Wat doe je om op te hangen aan inspiratie, dus het is er als je klaar wilt maken?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Inspiration
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: