Haak Quote: Fiber Art

door Kathryn op Maart 12, 2012 · 1 commentaar

in Haak Quotes

Sommige van mijn favoriete citeert haak zijn woorden geschreven enige tijd geleden dat geluid alsof ze vandaag geschreven kunnen zijn. Dat is het geval met citaat van vandaag die afkomstig is uit het hoofdstuk haak van een 1978 boek van Diane Philippoff Maurer genoemd Fiber Arts: Macrame, Haak, Omhulsel, Coiling, Het weven.

“Tijdens de afgelopen jaren, haak heeft sprong uit de antimacassared armen van overvolle meubilair en de deken benen van herstellende zieken naar de hedendaagse vezel kunstscene. Het is enigszins ironisch dat de voormalige tijdverdrijf van geraffineerde gentlefolk moeten zijn geworden van de meest veelzijdige en creatief gebruik van de vezel media. De ingewikkelde patronen van gebroken witte kleedjes worden omgevormd tot schandalig vrije vorm sculpturen in een explosie van kleuren.”

Kan deze net zo gemakkelijk weer zei vandaag?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Fiber Art
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Fiber Art En sommige speciale dank aan mijn sponsors maart: Bre-Aly Draad en Sara van Hooking voor Cash. [...]

Vorige post:

Volgende post: