Haak Dolls Vervang Styrofoam Rond Meds voor Afrika

door Kathryn op Maart 26, 2012 · 2 reacties

in Haak voor een Oorzaak

Post image for Crochet Dolls Replace Styrofoam Around Meds for Africa

A package arrives in Africa to save the lives of orphaned children whose lives have been struck by HIV/AIDS. The package contains life-saving medication. The meds used to be wrapped up in plastic and packed inside of styrofoam peanuts to keep it safe. Die dagen, hoewel, it’s knit and crochet dolls for the kids that fill that space and keep the meds secure during travel.

I learned about this from an Ohio.com article about a church group that is active in creating dolls for the organization. The dolls go to a Canadian organization called ICROSS that was established in the late 1990s to help children suffering from traumatic conditions in the Congo. Since then the organization has grown to help children in need in developing nations around the world.

De organisatie heeft gebreide en gehaakte poppen geaccepteerd als verpakking voor hun medicatie voor ongeveer vier jaar. De poppen dienen het doel van de verpakking in de medicijnen, maar natuurlijk zijn ze dan ook geschonken. Weeskinderen die in armoede leven te krijgen om de poppen te nemen, de uitvoering daarvan als speelgoed en / of ze met behulp van een kussen.

De kerkelijke organisatie geprofileerd in het artikel probeert bruin te gebruiken als basiskleur voor de pop, omdat ze verschepen ze specifiek aan Afrikaanse kinderen. Ze raden het gebruik van stevige vulling om de poppen duurzamer maken.

Er zijn zowel breien en haak patronen voor de poppen online (genaamd Izzy Afrikaanse Comfort Dolls).

pinit fg en rect gray 28 Crochet Dolls Replace Styrofoam Around Meds for Africa
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] zijn haken poppen piepschuim vervangen rond medicijnen gaan ontwikkelen [...]

  2. [...] zijn haken poppen piepschuim vervangen rond medicijnen gaan ontwikkelen [...]

Vorige post:

Volgende post: