365 Manieren om te dragen haak: Sjaal als jurk

Ik ging thrifting voor gehaakte artikelen deze week en een van de items die ik vond was deze grote romige witte Gehaakte sjaal. Vandaag ben ik het dragen als een wikkel rond jurk, vastgemaakte afsluiten met de grote Gehaakte bloem pin Ik kreeg van crocheTime en gekoppelde met een kraag van de vintage haak die ik afgelopen zomer in een antieke winkel in Ohio opgepikt. Ik beveel meestal niet dragen dit veel haak tegelijk maar de lichte kleur en de dunne outfit onder merk op werkzaamheden voor mij.

De Outfit

Onder: grijze tank en roze slip; Op de Top: Thrifted Gehaakte sjaal gesloten met roze bloemen haak pin, Vintage haak kraag, roze hakken

Haak Details

De schoenen

Dit is vandaag de post voor 365 Manieren om te dragen haak.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen:

  1. Deze sjaal is fantastisch en werkt goed als een jurk. Ik wil weten over deze spaarzaamheid winkels je naar – degene die hier in de buurt heb muffe jeans en meubilair :).

    • @undergroundcrafter San Francisco absolutely celebrates thrifting and upcycling so there are tons of great stores around here. Ik ging naar de missie wijk voor dit spul, maar zal ook het maken van een reis spoedig naar het meer bekende Haight gebied. The downside is that with thrifting being so trendy the secondhand goodies are much more expensive here than in thrift stores I’ve visited in other cities.

  2. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *