365 Manieren om te dragen haak: Sjaal als jurk

door Kathryn op Maart 23, 2012 · 3 opmerkingen

in 365 Manieren om te dragen haak

Post image for 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Ik ging thrifting voor gehaakte artikelen deze week en een van de items die ik vond was deze grote romige witte Gehaakte sjaal. Vandaag ben ik het dragen als een wikkel rond jurk, vastgemaakte afsluiten met de grote Gehaakte bloem pin Ik kreeg van crocheTime en gekoppelde met een kraag van de vintage haak die ik afgelopen zomer in een antieke winkel in Ohio opgepikt. Ik beveel meestal niet dragen dit veel haak tegelijk maar de lichte kleur en de dunne outfit onder merk op werkzaamheden voor mij.

De Outfit

crochet dress3 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Onder: grijze tank en roze slip; Op de Top: Thrifted Gehaakte sjaal gesloten met roze bloemen haak pin, Vintage haak kraag, roze hakken

Haak Details

crochet collar 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

crochet flower 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

De schoenen

pink shoes 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Dit is vandaag de post voor 365 Manieren om te dragen haak.

pinit fg en rect gray 28 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

2 opmerkingen
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Deze sjaal is fantastisch en werkt goed als een jurk. Ik wil weten over deze spaarzaamheid winkels je naar - degene die hier in de buurt heb muffe jeans en meubilair :).

CrochetBlogger
CrochetBlogger Moderator

@undergroundcrafter San Francisco viert absoluut thrifting en upcycling zodat er tonnen van grote winkels hier in de buurt zijn. Ik ging naar de missie wijk voor dit spul, maar zal ook het maken van een reis spoedig naar het meer bekende Haight gebied. Het nadeel is dat met thrifting wordt zo trendy de tweedehands goodies zijn veel duurder dan in spaarzaamheid winkels ik heb bezocht in andere steden.

Trackbacks

  1. [...] Ik vond deze vintage Gehaakte sjaal in een tweedehands winkel. Hier heb ik het als een jurk voorzien. [...]

Vorige post:

Volgende post: