365 Manieren om te dragen haak: Sjaal als jurk

Ik ging thrifting voor gehaakte artikelen deze week en een van de items die ik vond was deze grote romige witte Gehaakte sjaal. Vandaag ben ik het dragen als een wikkel rond jurk, vastgemaakte afsluiten met de grote Gehaakte bloem pin Ik kreeg van crocheTime en gekoppelde met een kraag van de vintage haak die ik afgelopen zomer in een antieke winkel in Ohio opgepikt. Ik beveel meestal niet dragen dit veel haak tegelijk maar de lichte kleur en de dunne outfit onder merk op werkzaamheden voor mij.

De Outfit

crochet dress3 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Onder: grijze tank en roze slip; Op de Top: Thrifted Gehaakte sjaal gesloten met roze bloemen haak pin, Vintage haak kraag, roze hakken

Haak Details

crochet collar 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

crochet flower 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

De schoenen

pink shoes 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Dit is vandaag de post voor 365 Manieren om te dragen haak.

pinit fg en rect gray 28 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!