10 Woord Garen Beoordeling: Bre-Aly Threads

door Kathryn op Maart 21, 2012 · 2 reacties

in Garen Beoordelingen

Post image for 10 Word Yarn Review: Bre-Aly Threads

Ik speel al een beetje rond met twee verschillende kleuren van gehaakte draad uit Bre-Aly Threads op Etsy. Bre-Aly Threads is mijn nieuwsbrief sponsor deze maand, wat betekent dat er een 20% korting code voor de winkel in mijn nieuwsbrief maart.

Het Garen

Bre-Aly Threads 100% Gemerceriseerd katoen Maat #10 Crochet Thread. Ik gebruikte een kleur (Afgelegen) dat is geverfd op tante Lydia's draad als de basis en een ander (Kyran) dat is geverfd op America's Best. Ik kon het verschil niet vertellen.

The Color I Used

crochet thread 10 Word Yarn Review: Bre Aly Threads

Deze winkel kleurstoffen draad met gedurfde, geweldige kleuren. Dat is wat mijn aandacht trok en het is wat ik graag over de draad. De unieke kleurencombinaties zijn in het oog springende. Aan de linkerkant is Fern, die is geel en groen en blauw en aan de rechterkant is Kyran die is blauw en paars en rood.

Gebruikt om Haak

crochet necklace3 10 Word Yarn Review: Bre Aly Threads

Ik heb twee dingen met mijn haak draad: een ketting en een wijn zak. Voor de ketting, Ik hield een streng van elke colorway samen en werkte ze op die manier. Voor de wijn zak, Ik wisselde een kleur met de andere ronde voor ronde. Het combineren van de twee verschillende kleurstellingen was zo leuk!

crochet wine bag 10 Word Yarn Review: Bre Aly Threads

10 Woord Garen Beoordeling

 1. Kleurrijk
 2. Katoen
 3. Gemakkelijk
 4. Levendig
 5. Veelzijdig
 6. Kort (ruimte tussen kleurveranderingen)
 7. Wasbaar
 8. Plezier
 9. Experimenteel
 10. Ja (Ik zou meer te bestellen!)

Wat is je favoriete merk van de haak draad?

pinit fg en rect gray 28 10 Word Yarn Review: Bre Aly Threads
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] Bre-Aly discussies kleurrijke haak draad beoordeling [...]

 2. [...] Bre-Aly discussies kleurrijke haak draad beoordeling [...]

Vorige post:

Volgende post: