10 Word garen Review: BRE-Aly Threads

I’ve been playing around a bit with two different colors of crochet thread from BRE-Aly Threads op Etsy. BRE-Aly Threads is mijn nieuwsbrief sponsor deze maand, wat betekent dat er een 20% kortingscode voor de winkel in mijn nieuwsbrief maart.

Het garen

BRE-Aly Threads 100% Mercerized Cotton Size #10 Crochet Thread. I used one color (Fern) that was dyed on Aunt Lydia’s thread as the base and another (Kyran) that was dyed on America’s Best. I couldn’t tell a difference.

De kleur die ik gebruikte

This shop dyes thread with bold, terrific colors. That’s what got my attention and it’s what I love about the thread. The unique color combinations are eye-catching. On the left is Fern, which is yellows and greens and blues and on the right is Kyran which is blues and purples and reds.

Used to Crochet

I made two things with my crochet thread: a necklace and a wine bag. For the necklace, I held one strand of each colorway together and worked them that way. For the wine bag, I alternated one color with the other round for round. Combining the two different colorways was so fun!

10 Word garen Review

 1. Kleurrijke
 2. Katoen
 3. Gemakkelijk
 4. Vivid
 5. Veelzijdige
 6. Korte (space between color changes)
 7. Washable
 8. Plezier
 9. Experimental
 10. Ja (I’d order more!)

What is your favorite brand of crochet thread?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

 1. Pingback: Haak Blog Roundup: Maart 2012 — Haak wellust

 2. Pingback: 2012 in haak: Garen — Haak wellust

Reacties zijn gesloten