Wat zou u kosten voor deze D&G Gehaakte tas?

Ik deed onlangs een artikel hier op de site over Dolce & Gabbana haak. Een van de items in dat artikel dat veel aandacht heeft gekregen is de Miss Sicilië haakwerk Bag.

Ik denk dat mensen zijn zo geïnteresseerd in deze tas, omdat het lijkt veel meer op de conventionele, Crafty haak die we al gewend bent aan het zien van handgemaakte ontwerpers en nog het wordt geprijst om te verkopen bij Neiman Marcus voor bijna $3000.

miss sicily crochet bag 400x471 What Would You Charge for this D&G Crochet Bag?

Daarom vraag ik u … Als je gaat om een soortgelijke handtas haak met de hand om te verkopen op Etsy of op een lokale ambachtelijke eerlijke maken, Wat zou u betalen voor het? De afmetingen zijn 10″H x 14″W x 7″D; en het is een bekleed zak met open binnenzak en een rits.

pinit fg en rect gray 28 What Would You Charge for this D&G Crochet Bag?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!