Wat zou u kosten voor deze D&G Haak Bag?

door Kathryn op Februari 14, 2012 · 9 reacties

in Haak Fashion

Post image for What Would You Charge for this D&G Crochet Bag?

Ik deed onlangs een hoofdartikel hier op de site over Zoet & Gabbana haak. Een van de items in dat artikel dat veel aandacht heeft gekregen is de Miss Sicily Gehaakte Bag.

Ik denk dat mensen zo geïnteresseerd zijn in deze tas omdat het lijkt veel meer op de conventionele, geslepen haak dat we allemaal gewend zijn te zien, van handgemaakte ontwerpers en toch het is geprijsd om te verkopen bij Neiman Marcus voor bijna $3000.

miss sicily crochet bag 400x471 What Would You Charge for this D&G Crochet Bag?

Dus ik vraag u … als je gaat om een ​​soortgelijke haken handtas maken met de hand om te verkopen op Etsy of bij een lokale handwerkbeurs, wat zou u kosten voor het? De afmetingen zijn 10″H x 14″W x 7″D; en het is een gevoerde tas met binnen open zak en een rits.

pinit fg en rect gray 28 What Would You Charge for this D&G Crochet Bag?
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
laurindar3
laurindar3

Het is fascinerend en enigszins ergerlijk hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor iets handgemaakte als het de naam van een beroemde mode-ontwerper op het .... Mijn man vroeg hoeveel ik zou kunnen vragen voor een van de tassen Ik ben het ontwerpen voor de Vers Design Bag boek, "door de ontwerper, met de hand geverfd garen ..." Helaas heb ik nog steeds denk niet dat het de kosten van materialen waard zou zijn + een fatsoenlijk loon voor de geïnvesteerde tijd.

Het is echt niet eerlijk dat Fashion Designers schandalige prijzen kunnen zetten op iets wat ze niet eens zelf maken wanneer de gemiddelde breister is geluk om hun afgewerkte producten te verkopen voor 2 of 3 maal de kosten van de materialen, laat staan ​​een fatsoenlijk uurloon. Dat is een van de redenen waarom ik overgestapt naar het proberen om mijn ontwerpen te verkopen in plaats van afgewerkte artikelen.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@laurindar3 Troeven! Ik heb eigenlijk geen probleem met het feit hebben dat designer merken maken zo veel geld. Het is absurd om mij als consument, omdat ik niet zo veel zou betalen voor een item, maar tegelijkertijd denk ik dat er een markt voor alles. De mensen die gaan designer kopen zijn niet dezelfde markt als die het kopen van handgemaakte.

Het enige wat ik wil maken over het al dan niet grote merken (ongeacht of ze zijn designer) betalen hun crocheters een eerlijk loon. Werkelijk, in dat opzicht, Ik zou veel liever betalen een fortuin voor een designer gehaakte tas dan een uit een goedkope keten omdat er een grotere kans dat het niet slavenarbeid.

Het is jammer voor zorgen dat het moeilijk is om een ​​leven te maken als een ambachtsman deze dagen, maar het doet ons dwingen meer creatief te zijn om producten te maken (boeken, patronen, etc.) die uniek zijn voor de markt. Er zijn dus twee kanten, maar ik hoor je zeker!

65mary65
65mary65

Ik zou veranderen de kleuren wat, misschien maken de pleinen meer Granny graag.. Heck als iemand mij betaald dat beetje geld dat ik zou het even welke kleur of stijl ze wilden als de waarheid bekend te maken ......

65mary65
65mary65

laat zien afhankelijk van het type vezel wordt gebruikt en liner etc . Drie tot vier honderd. afhankelijk van mijn beschikbare markt. Make Sense??? Ik hou het en het lijkt erop dat (4 me) het zou worden gebruikt voor vele seizoenen en reden. Ik ben geen Purs-y meisje. Ik maak een en gebruik het tot het uit elkaar valt .. LOL

Trackbacks

  1. [...] google_color_url = "# FFFF00"; google_ui_features = "rc:6"; Vorige week hadden we het over de Dolce en Gabbana Haak Miss Sicily zak (hierboven). En de week daarvoor hebben we gekeken in het algemeen bij alle van de ontwerper haak uit [...]

  2. [...] een $1300 gehaakte tas. Het merk was Dolce en Gabbana, die we hebben gezien in de post na post is een merk dat houdt van het creëren van gehaakte handtassen van alle [...]

Vorige post:

Volgende post: