Stedelijke Doily Kunst van NeSpoon: Sieraden van de Openbare Ruimte

door Kathryn op Februari 6, 2012 · 8 reacties

in Haak Artiesten

crochet artist nespoon 500x334 Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Toen ik geprofileerde Catherine Carr, die haken met glas, Ik heb gezegd dat NeSpoon is een kunstenaar met wat stijl gelijkenissen met haar. Echter, NeSpoon heeft een unieke gehaakte art stijl, dus ik dacht dat het was hoog tijd om haar te voorzien in haar eigen recht. Wat ik graag over haar werk is hoe het confronteert de fragiele kantwerk van kleedje gehaakt met de harde landschap van stedelijke omgevingen.

Meer over deze Urban Haak Artist

NeSpoon is een straatartiest in Warschau, Polen die heel veel werk met kleedjes heeft gedaan als met keramiek, vaak een combinatie van de twee. Dat deed me denken aan haar in verband met Catherine Carr hoewel hun stijlen en mediums zijn totaal verschillend. Op Originele blog NeSpoon's het zegt dat een vriend van haar een keer haar kunst genoemd “de sieraden van de openbare ruimte” en ik kan absoluut zien wat die past. Haar creaties zijn in de openbare ruimte waar ze sieren en versier het gebied voor iedereen te genieten geplaatst. Ik hou ook van de manier waarop Treehugger beschreef dat haar “artistieke focus ligt op de ingewikkelde patronen van kant, en het breken van haar oma stereotype door het te gebruiken om zanderige stedelijke ruimtes te verfraaien.

Meer over NeSpoon's kleedje Art

Van wat ik kan zien, het lijkt erop dat NeSpoon doet twee belangrijke types van kleedje kunst: kant kunst en keramische kunst. De kant kunst bestaat uit het plaatsen kleedjes in stedelijke gebieden voor verrassende effecten. De keramische kunst gebruikt kleedjes om daadwerkelijk textuur van de keramiek. Ik denk dat beide vormen van kunst zijn mooi in hun eigen recht. NeSpoon kenmerkt deze kunst in een verscheidenheid van verschillende tentoonstellingen en vaak lijkt om samen te werken met anderen om haar creativiteit aan het publiek te brengen.

De video hieronder is in een andere taal, maar je kunt nog steeds een aantal grote visuals van de gevarieerde kunstwerken in dit project, die de Veertig Veertig project heet. Haak Me eigenlijk vermeldde onlangs NeSpoon's werken in deze tentoonstelling, uit te leggen hoe “kunstenaars Maniac en NeSpoon geïnstalleerd hun eigen tentoonstelling, combineren stencil art en kant kleedjes”.

crochet street art 500x636 Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Favoriete Haak Art Voorbeelden

Sommige van mijn andere favoriete voorbeelden die NeSpoon te pronken (maar je moet de links hierboven om haar sites om al haar werk zien!) omvatten:

doily art Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Kleedje kunst op het strand in Goa

crochet doily art Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Westelijke Jordaanoever. Keramische Doily Art binnenkant Graffiti Doily Stencil Art.

crochet artist 500x333 Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Het kleedje geïnspireerde werk in de natuur en stedelijke gebieden in deze Italiaanse tentoonstelling zijn mijn favoriet. Check out haar hele set van foto's voor deze hier.

doily paintings 500x333 Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Ik denk dat iedere verlaten en luiken gebouw moet gehaakte kunst op het hebben!

Andere vergelijkbare Haak Artiesten

Ik had vermeld deze kunstenaar in relatie tot Catherine Carr, natuurlijk, maar NeSpoon's werk is waarschijnlijk echt meer vergelijkbaar met yarnbombers en andere straat haak kunstenaars. Bij voorbeeld, Ze doet me een beetje van:

story xlimage 2011 02 R8425 artist pays tribute to Banksy in time for oscars 0JPEG 500x375 Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Olek's Banksy Tributes

male crochet artist Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Doug Guildford

urban crochet art Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space

Crystal Gregory

Gedachten over NeSpoon? Aandeel!

pinit fg en rect gray 28 Urban Doily Art by NeSpoon: Jewelry of the Public Space
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
65mary65
65mary65

Oh My Goodness!!! de link naar treehugger en nespoons kunst is geweldig!!! Ik weet dat al deze Linkys nemen zo veel tijd, ze zijn zo de moeite waard. Ik voel me in contact met de wereld door je heen,"K".Vrede en vele kettingen uit Alabama ..( Geen tv nodig voor mij 2Day heb de hele middag met u en uw links. veel geleerd en zagen plaatsen waar tv nooit zou kunnen nemen me ... Ja, dat was een beetje "graven" smart-chick ...

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@65mary65 Het is ... Ik doe alsof ik mijn TV aan, terwijl ik ben op zoek naar al deze koppeling goodies. :) Blij dat je het Treehugger koppeling genoten. Het is meestal niet over haken, maar ik hou van wat ze doen daar met al die grote informatie. Een andere die ik echt leuk vind is Weburbanist als je zin hebt browsen wat meer leuke dingen.

65mary65
65mary65

Zij en u (zoals altijd) geef me iets om na te denken over ... Thank You "K" voor haar met ons te delen.. Ik heb het gevoel dat het voor mij ze doet wat de andere kant van mijn haak-er zelf graag zou willen doen. Maak iemand glimlach, geef iemand / iemand pauze in thier dagelijks leven ... kijken, Echt kijken naar de plaats waar we wonen ... Wees moedig in het openbaar manieren zonder schade te berokkenen? maken de kleine en de grote uitgegroeid tot een ...... mmmmm .....

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator like.author.displayName 1 Zoals

@65mary65 Ja zeker! Ik hou van wat veel mensen doen met yarnbombing. Zelfs als ik niet altijd van hoe het eruit ziet visueel, Ik denk dat het een coole eco-vriendelijke manier om ambacht en schoonheid rond openbare ruimten verspreid.

Trackbacks

  1. [...] Urban Doily Art NeSpoon: Sieraden van de Openbare Ruimte [...]

  2. [...] En de keramische kleedje kunst van NeSpoon: [...]

  3. [...] stedelijke omgevingen, net als de geweldige stedelijke haak werk van andere artiesten als Crystal Gregory en NeSpoon. google_ad_client = "pub-1111087827502817"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; [...]

  4. [...] Urban Doily Art NeSpoon: Sieraden van de Openbare Ruimte [...]

Vorige post:

Volgende post: