UK Yarnbombing Retreat

door Kathryn op Februari 23, 2012 · 4 reacties

in Yarnbombing

Post image for UK Yarnbombing Retreat

NOTE: De datum voor dit evenement is veranderd van het voorjaar (April) vallen (Oktober) dus je hebt meer tijd om te plannen kreeg als je wilt meedoen!

 

Er zijn zo veel leuke opties voor de gehaakte retraites en vakanties. Ik heb onlangs gezegd dat ik wou dat ik kon gaan op de Marokkaanse haak retraite in april, maar nu is er een andere april toevluchtsoord strijden om mijn aandacht: Yarnstorm Bootcamp.

Wat is Yarnstorm Bootcamp?

Dit is een yarnbombing retraite in het Verenigd Koninkrijk, waar je samen kunt komen met andere crocheters en breiers te leren over en deelnemen aan een aantal yarnbombing. De website noemt het “een Fluffy Fest van Sneaky Stitching, Graffiti Breien en Woolly Mayhem van een Haak Kind”. Het gebeurt in Ventor, Isle of Wight in het laatste weekend van april 2012.

Wie Is Hosting Het?

Dit evenement wordt mede-georganiseerd door bekende yarnbomber Deadly Knitshade en vezels vriend De Fastener. They’re both knitters but crochet is welcome at this yarnbombing event.

What’s Included

The price, which is £395 includes:

  • yarnbombing educational workshops on everything from creating a yarn bomber identity to choosing a yarn bomb location
  • 2 yarnstorming eventsa group one and a solo one
  • personal shopping evening
  • all basic materialsneeded to do your yarnbombing
  • access to acrafty library and sample stash
  • three days stay at a bed and breakfast
  • meals including one pub dinner at a local hot spot
  • some of the travel costs

The Location

A search online tells me that Ventor is a resort island on The English Channel that is known for its Victorian charm, great seafood and loads of specialty shops. Wikipedia tells me its the warmest, sunniest island in the area.

Yarnbombing vs Yarnstorming

Ik dacht dat ik hier op te merken dat deze groep eigenlijk noemt hun activiteit yarnstorming niet yarnbombing hoewel ik heb gebeld dat door zijn beter bekende naam in dit bericht. Ze niet schelen hoe je het noemt, maar de Knit de website Stad verklaart:

“Omdat van een zachtere dispositie het garen Corps voel me een beetje schaapachtig over wordt bestempeld als lafhartige garen terroristen. We leven in een stad waar 'bom' is misschien niet het beste woord om bandy over, ook al is het wollige. We zijn niet de dingen op te blazen. We creëren een beetje van handgemaakte chaos. Zien hoe mooi het is. *kijkt *”

Is dit een retraite je op zou gaan?

pinit fg en rect gray 28 UK Yarnbombing Retreat
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Boot Camp komt in het Verenigd Koninkrijk. U kunt terug in februari herinner me dat ik op de hoogte van deze yarnbombing boot camp. De datum was veranderd en het is nu gebeurt in oktober dus het is tijd om in te schrijven. Indien [...]

Vorige post:

Volgende post: