TOMS haak schoenen terug … en in zilveren dit seizoen

Ik houd persoonlijk van Haak schoenen en schoenen met haak details hoewel ik niet de eigenaar van elke mezelf. De meeste van de degenen die ik hou van zijn gek duur (zoals deze uit Gaultier) maar degenen die mijn lezers schijnen te willen de beste zijn daadwerkelijk de echt betaalbaar TOMS haak schoenen.

De haak TOMS komen elk voorjaar / zomer en ze lijken altijd echt snel uitverkocht. Elk jaar lijken ze te bieden van een neutrale kleur, een felle kleur en ten minste één andere optie. Dit jaar de heldere kleur is lila maar wat ik echt leuk is de nieuwe kleur van de bonus: zilver. Ik denk dat deze TOMS zijn echt classy.

De zilveren TOMS haak schoenen zijn niet beschikbaar in de winkels. Ze zijn alleen beschikbaar online en enige terwijl ze duren. De secties worden weergegeven (als zijn de andere kleuren) voor $58 op de TOMS-website.

Wat denk je?

pinit fg en rect gray 28 TOMS Crochet Shoes Back ... and in Silver this Season

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!