Dien uw Crochet: Haak oproepen tot het indienen 2/7/12

door Kathryn op Februari 7, 2012 · 0 reacties

in Haak oproepen tot het indienen

crochet calls for submission Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 2/7/12

 

Haakpatroon oproepen tot het indienen

Crochetvolution Summer 2012

De volgende editie van Crochetvolution kwam net uit en dat betekent dat ze nu op zoek naar inzendingen voor de zomer. Patronen moeten zomer thema zijn, maar die kunnen variëren van bladwijzers voor zomerlezing lichtgewicht sjaals voor koele zomeravonden. Dit men betaalt alleen via de banner, maar ik denk dat je bepaalde rechten behouden.

Termijn 3/31/12

Meer info hier

Haak Schrijven oproepen tot het indienen

Crochetvolution Summer 2012

Dacht ik vermelden dat dit ook is op zoek naar artikelen over niche haak technieken zoals tapijt haken en guimpetechniek. De ontwerper van de bovenstaande link brengt u naar meer info.

Haak Art oproepen tot het indienen

Op zoek naar Fiber gebaseerde media op het onderwerp van het moederschap

Deze persoon is het schrijven van een paper over fiber kunstenaars die geïnteresseerd zijn in het onderwerp van het moederschap en de kunsten; haar beelden of weblinks naar uw werk om een ​​deel van dit papier. Ze zegt: “Vrouwelijke kunstenaars hebben wat terrein gewonnen in de afgelopen decennia, maar er zijn nog onuitgesproken regels resterende: kunstenaars die toevallig moeders hebben de neiging om het stil te houden opdat zij niet worden afgeschreven, en de hemel verhoede dat ze kunst maken over het onderwerp. Terwijl kunsthistorici hebben altijd bestudeerd en merkte de invloed van reizen, vrienden, en milieus op het werk van mannelijke kunstenaars, de meest diepgaande en levensveranderende ervaring van alle is genegeerd in deze discussies van creatieve inspiratie, omdat het een uitsluitend vrouwelijke verschijnsel.”

Honorarium: geen

Termijn: 3/31/12

Meer info hier

Ketchikan Arts Oproep voor Artiesten

Nieuwe en opkomende kunstenaars worden uitgenodigd om hun werk voor een galerie de show voor het indienen 2012-2013 seizoen.

Honorarium: Niets opgegeven

Termijn: 2/27/12

Meer info hier

Reflecties in Fiber Art

Inzendingen worden geaccepteerd voor een vezel medium en technieken tentoonstelling. “Het werk moet in de eerste plaats te nemen textiel, technieken (quilten, kruissteek, borduurwerk, het weven, touw, twijn, draad, stervende, stempelen, transfers, etc.) en andere gemengde media materialen.”

Honorarium: $40

Termijn: 3/16/12

Meer info hier

pinit fg en rect gray 28 Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 2/7/12
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: