Sponsor Giveaway: Liefde, Vrede, Garen Bumper Magneten

door Kathryn op Februari 20, 2012 · 30 reacties

in Haak Giveaways

Post image for Sponsor Giveaway: Love, Peace, Yarn Bumper Magnets

Vandaag kunt u invoeren om een ​​bumpersticker gerangschikte magneet die pronkt met uw liefde van garen te winnen. NOTE: als je problemen hebt betreden via de ingang optie Rafflecopter hieronder, net reactie geplaatst vertellen me wat al uw inzendingen zijn en ik zal ze opnemen wanneer ik kiezen een winnaar!

Sponsor Liefde: BuildASign

BASstackedsponsor Sponsor Giveaway: Love, Peace, Yarn Bumper Magnets

Zodra ik werd benaderd om te zien of ik wilde om wat te krijgen BuildASign Bumperstickers Ik wist dat ik iets wilde dat ik kon bieden aan mijn geweldige Haak Concupiscence lezers creëren. Ik maakte mijn weg naar de BuildASign website om te zien wat ik zou kunnen maken. Ik besloot dat ik wilde bumper magneten krijgen, hoewel ik bestelde wat bumperstickers en, omdat ik eigenlijk niet zelf een auto dus ik kon iets op mijn koelkast te zetten.

Je hebt de mogelijkheid om vanaf nul te beginnen om aangepaste bumper stickers van uw eigen ontwerp te maken, maar ik ben niet veel van een kunstenaar, dus ik besloot om een ​​van hun templates te gebruiken. Ik vond er een die vrede en liefde zegt en ik wist dat ik die laatste plek zou passen met een aantal eenvoudige kunstwerk. Inderdaad, Afbeelding het garen bal ik geupload, voegde het woord “garen” de twee bestaande woorden passen en plaatste mijn bestelling.

Het hele proces was echt simpel. Voor volledige openbaarmaking, Ik kreeg de items gratis in ruil voor een recensie, maar dat deed niet vooringenomenheid mijn mening. Ik heb aangepaste knoppen besteld en wat al niet uit diverse online plaatsen voor en ik vond deze procedure heel eenvoudig. Ik hou van de kwaliteit van het product en was blij met hoe snel het ging om mijn deur. Dus ik ben blij om te adviseren BuildASign voor klant bumperstickers, magneten en andere gepersonaliseerde items.

Enter om te winnen

peace love yarn sticker Sponsor Giveaway: Love, Peace, Yarn Bumper Magnets

Ik ben het weggeven van vijf bumper magneten, een op elk vijf willekeurig geselecteerde mensen. Voer via Rafflecopter hieronder.

NOTE: als je problemen hebt betreden via de ingang optie Rafflecopter hieronder, net reactie geplaatst vertellen me wat al uw inzendingen zijn en ik zal ze opnemen wanneer ik kiezen een winnaar! De vermelding opties zijn om een ​​blogpost reactie achter te laten, Speld dit aan Pinterest, Tweet met link terug naar de post en / of melding van de giveaway op G , Facebook en / of uw blog. Dat is een totaal van 6 mogelijkheden te voeren; gewoon laten een opmerking te zeggen het aantal vermeldingen en links naar uw inzendingen (zoals uw Pinterest naam of uw G naam).


a Rafflecopter giveaway

Giveaway closes on Friday 2/24/12. Winners will be announced on the blog on Sunday, 2/26/12. International entries accepted.

pinit fg en rect gray 28 Sponsor Giveaway: Love, Peace, Yarn Bumper Magnets
Like this post, please hit the share button! Really love what I'm doing with Crochet Concupiscence? Subscribe to Crochet Concupiscence by Email
26 comments
cnuland
cnuland

I'd put it up at work - the one place I don't have fiber

hessteria
hessteria

Hey, posted it to pinterest. Great idea. Checked out your blog. I'm a crochet premie, but learning. I will proudly slap this in my cubicle at work. They call me the hat girl... Gotta wear my hats. I'm proud of them.

undergroundcrafter
undergroundcrafter

Ooops, hit post too soon. I'd keep it on my filing cabinet near my crochet work area, to remind me why I have an enormous yarn stash :).

walknknit
walknknit

Couldn't get rafflecopter to work - tweeted about the giveaway...

walknknit on twitter

walknknit
walknknit

Thanks for the cool giveaway! I'd put this on my car (and move it to my husband's car on the weekends when he's not watching :-)

jchinique
jchinique

I'd put the magnet on my car , cause hubs had a "thing" about bumper stickers :)

icrochetinoh
icrochetinoh

I +1 this on Google plus, too. glad I could do this in comments as it gets stuck when you click enter. Thanks these magnets are awesome I would love to have one!

icrochetinoh
icrochetinoh

My Pinterest name is Pandastamper and I pinned it.

creationsbycris
creationsbycris

Ok - for some reason the "do it" isn't working for me. I commented and tweeted..... not sure how to get it work :(

creationsbycris
creationsbycris

Oh what a wonderful giveaway! I even drew a lil inspiration for it myself :) Where would I put it... I would say it would go on the back of my PT Cruiser (or perhaps the back of the man's SUV as a lil joke hehehe)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@cnuland Thanks! I actually know now what the problem is with Rafflecopter but it's not something that will get fixed for this specific giveaway. (Not because of the Rafflecopter guys, who were awesome with a quick response) but because of things on my end. So don't worry, your comment counts!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@creationsbycris@creationsbycris Hm. You're right. It seems to be having issues and I don't know why. This is the second time in a row that Rafflecopter has given me problems which is sad because they always worked well in the past. I'm going to contact them now and see if they can help me fix it. In the meantime, I did get your entries and will count them. You and your PT Cruiser :)

Trackbacks

  1. [...] twelve giveaways so you will have many chances to win. All giveaway winners will also receive a Peace, Love, Yarn bumper sticker. Additionally, the top three people who have the most total entries over the course [...]

Previous post:

Next post: