Fun vrijdag zoeken: Haak In Hankie Couture

door Kathryn op Februari 24, 2012 · 1 commentaar

in Haak Boeken, Vintage Haak

Post image for Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

Ik ontdekte een adorably leuk boek in mijn bibliotheek onlangs opgeroepen Hankie Couture Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture. Auteur Marsha Greenberg neemt vintage zakdoeken en vormen ze in echt geweldig jurkjes voor poppen. Ik dacht niet dat ik zou krijgen in het omdat ik niet naaien en niet leuk poppen maar ik belandde ondergedompeld in de pagina's, want er zijn zo leuk, creatieve mode hier vindt. En ja, binnen de pagina's, Ik doe spion een beetje haak.

crochet doll dress Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

crochet hankie couture Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

crochet couture Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

Dit boek is zeker de moeite waard $6 of $7 het kost op Amazon voor inspiratie, modepret en een koffietafel boek gesprek stuk.

pinit fg en rect gray 28 Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

Vorige post:

Volgende post: