Vrijdag Open discussie: Alternatieve materiële haak

crochet discussions Friday Open Discussion: Alternative Material Crochet

Over discussie posten

Ik heb waardering voor wat mijn lezers te zeggen hebben en denken dat uw stem een heleboel kennis op deze blog bijdragen kan. Elke vrijdag zal ik post een gedachte of vraag volgens is relevant voor crocheters vandaag. Het is een kans voor u om te delen van uw gedachten en meningen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen wat er op uw gedachten over het of u kunt reageren op de opmerkingen en de gedachten van andere mensen. Altijd voel me comfortabel delen van uw gedachten, maar ook het gebruik van gezond verstand bij het maken van het schoon, respectvol en leuk voor iedereen in de groep.

Onderwerp van vandaag: Niet-garen, Niet-Thread haak

Ik heb vermeld Haakvideo met alternatieve materialen vele malen op dit blog en op Twitter en G , maar we hebben niet gehad een volledige discussie over het. Ik wil graag uw eerlijke gedachten over de voors en tegens van Haakvideo met om het even wat dan garen of draad. Je heb het gedaan? Als het? Haat het? Belang hebben bij het? Denk dat het is belachelijk? Vertel de waarheid!

U kunt zeggen wat die je hier over uw ervaring met alternatieve materiaal wilt maar hier zijn enkele ideeën om te beginnen:

  • Welke materialen hebt u haakwerk met? (Wat ik van weet zijn krant, plastic zakken, draad, lompen, kousen en sokken, voedsel, cassette en VHS-band en touw.)
  • Wanneer u een nieuwe materiële mensen horen zijn Haakvideo met, u uw ogen rollen of onmiddellijk wilt proberen?
  • Wat zijn uw beste en slechtste ervaringen Haakvideo met niet-garen?
  • Wanneer u dit hebt geprobeerd, is het een eenmalig ding of iets wat die je zou opnieuw doen?
  • Welke positieve of negatieve invloed denkt u dat deze dingen hebben op hoe het ambacht van het haak is bekeken?
  • Beschouwt u dit soort haak als onderdeel van uw ambachtelijke of is het iets apart (meer groen crafting dan haak bijvoorbeeld?)
  • Delen links naar foto's van wat u hebt haakwerk met alternatieve materialen!

Bespreken in de commentaren hieronder! (Ik zal het toevoegen in mijn twee centen in reactie naarmate de dag vordert.)

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Discussion: Alternative Material Crochet

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!