Haak Handy, Interweave Nieuwe Garen App

door Kathryn op Februari 10, 2012 · 2 reacties

in Haak Technology

crochet app Crochet Handy, Interweaves New Yarn App

Ik in mijn meest recente vermeld “een jaar geleden op de blog” roundup dat vorig jaar heb ik samengesteld mijn eerste lijst van 25 garen en haak apps. Sindsdien is een paar gehaakte blogs hebben gekregen apps, Rood Hart heeft een nieuwe versie van zijn app en Haak Concupiscence gestart met een Android app. Ik zag net in het nieuwe nummer van Binnen Haak (die Haak Concupiscence had een cameo in!) dat er een vrij nieuw gehaakte app van Interweave genoemd Haak Handy.

Over Haak Handy

Haak Handig is de app versie van schrijfster Ann Budd's “Handige gids crocheter om Yarn Requirements (Interweave)”. Het doel van deze app is om u te helpen erachter te komen hoeveel garen je nodig hebt voor een project, zodat u niet verlaten de winkel met te weinig, maar niet uw geld niet verspillen aan te veel. Deze app is verkrijgbaar bij de iTunes Store voor een prijs van 99 cent.

Uit de iTunes Beschrijving

“Dit visueel hulpmiddel onderzoekt de yardage eisen voor acht van de meest populaire gehaakte items: basic caps, sjaals, zakken, afghanen, poncho's, Babytruitjes, rokken, en topjes. Haak Handy toont alle maten, variërend van baby of peuter tot grote volwassen, met behulp van vijf standaard garen gewichten-van vingeren te omvangrijk.”

Over Interweave Apps

Ik heb nog nooit gebruikt een van Interweave's apps dus ik kan niet instaan ​​voor, maar ze zeggen dat ze bieden 24 uurs klantenservice om eventuele vragen die je hebt als je een probleem met hun apps met inbegrip van de Haak Handige app tegenkomen beantwoorden.

Heeft u haak en garen apps? Ik heb eigenlijk meestal niet gebruiken. Echter, Ik wil beginnen met de herziening ze hier op de blog dus in de komende maanden zal ik het downloaden en met behulp van enkele van hen op mijn iPod.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Handy, Interweaves New Yarn App
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: