Haak wellust in binnenkant haak

inside crochet 500x701 Crochet Concupiscence in Inside Crochet

Thanks to Sue over at SIBOL, I found out that the issue (#27) of Inside Crochet that includes their first everbest craft blogawards is now on the stands. I immediately went and figured out how to download a digital version so I could check it out. Crochet Concupiscence is there as a runner up:

crochet blog Crochet Concupiscence in Inside Crochet

I wanted to say thanks to Adrian Lito of Inside Crochet for the lovely write up. I also wanted to say a HUGE thanks to all of you who nominated and then voted for Crochet Concupiscence. It’s so appreciated!! And I want to say a big congrats to all of my fellow crochet bloggers. The winners (in bestelling) were Attic 24, Planet June and Little Tin Bird and the runners up with me were Emma Varnam and SIBOL.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Concupiscence in Inside Crochet

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!