Binnen Haak Haak Concupiscence in

door Kathryn op Februari 5, 2012 · 10 reacties

in Haak Concupiscence Info

inside crochet 500x701 Crochet Concupiscence in Inside Crochet

Dankzij ruim Sue op sibol, Ik kwam erachter dat de kwestie (#27) van Inside Haak die hun eerste omvat “beste ambachtelijke blog” awards is nu op de tribune. Ik ging onmiddellijk en bedacht hoe een digitale versie te downloaden, zodat ik kon check it out. Haak Concupiscence is er als runner up:

crochet blog Crochet Concupiscence in Inside Crochet

Ik wilde dankzij Adrian Lito van Inside Haak zeggen voor de mooie write up. Ik wilde ook een grote dank aan iedereen die genomineerd en vervolgens gestemd Haak Concupiscence zeggen. Het is zo gewaardeerd!! En ik wil een grote proficiat zeggen aan al mijn collega gehaakte bloggers. De winnaars (in orde) waren Zolder 24, Planet juni en Little Tin Vogel en de runners up bij mij waren Emma Varnam en sibol.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Concupiscence in Inside Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
Pammy Sue
Pammy Sue

Dat is zo cool! Gefeliciteerd.

dlyrs
dlyrs

Congrats Kathryn. :)

Trackbacks

  1. [...] op deze haak blog. Zag je dat deze blog werd gekozen als runner-up voor de beste ambachtelijke blog Inside Haak? En dat ik gestart met een nieuwe maandelijkse nieuwsbrief? Dank aan al mijn vaste lezers en reageerders die [...]

  2. [...] Zag je dat deze blog werd gekozen als runner-up voor de beste ambachtelijke blog Inside Haak? [...]

Vorige post:

Volgende post: