Haak Blogbericht link Liefde

door Kathryn op Februari 25, 2012 · 14 reacties

in Haak Link Liefde

Post image for Crochet Blog Post Link Love

Links naar al mijn favoriete haak blog berichten uit de hele web deze week. Wat zijn uw favorieten?

Something Special

Het is officieel …

knit and crochet blog week Crochet Blog Post Link Love

Hier is de link de info als je wilt deelnemen dit jaar. Ik zal deelnemen. Ik zag het @ eskimimi aankondiging via @ Sarah_Knight

Smart Woorden Over Haak

Geweldige Haak Interviews

Beautiful Things Mensen Haken

crochet larynx 400x533 Crochet Blog Post Link Love

ADHD Haak maakte een haak strottenhoofd voor klasse. Ga naar de originele post om het hele proces te zien. Dit doet me denken aan enkele van de andere anatomie haak ik zag bij het doen van onderzoek voor mijn post op orgaandonatie haak.

crochet doll blanket 400x284 Crochet Blog Post Link Love

Haak Deken in Shoebox Doll House Project. Zeker, de haak is slechts een klein deel van dit, maar ik hou van het project en denkt dat je zou moeten controleren het volledige bericht van @creativejmom!

crochet flower basket1 400x328 Crochet Blog Post Link Love

Meer informatie over deze gehaakte bloem fietsmand van Steek van Liefde.

Handige Tips en Tutorials

  • Hoe een Zelfs Stitch Get en Gauge in Haak. @ Freshstitches had een geweldige dinsdag Tip! Ik heb eigenlijk niet een nog helemaal steek. Ik heb altijd losser aan het einde van een project dan het begin haak. Ik heb eigenlijk geleerd te passen aan deze, hoewel, niet alleen door aandacht te besteden aan het probleem te verhelpen (die ik voor een aantal projecten) maar ook door het te gebruiken in mijn voordeel te verhogen-omvang van de projecten te maken zonder dat hij daadwerkelijk toeneemt voegen (een techniek die ik vaak gebruikt bij het maken van mijn eigen gehaakte jurkjes).
  • Initial stokjes zonder Vanaf Chain. Een foto rijke tutorial van @ crochetspot

Grote Haak Patronen

Amazing Haak Giveaways

  • Win een eco-vriendelijke plarn draagtas. @ Tinadeandesigns heeft al bij de Emmy's geweest en nu haar plarn creaties gaat naar de Oscars! In de viering, ze samen met GoGreenAmerica voor een giveaway van een prachtige denim en plarn draagtas ter waarde van $120.
  • Win een kudde schapen. Ja, je leest dat. Moet je natuurlijk de ruimte en de mogelijkheid om de zorg voor hen hebben. En je moet een video-item uit te leggen waarom je ze wilt voltooien. Maar wow, wat een geweldige aanbieding van @ ShepherdSusie.
  • Win @ twinkiechan Goodies. Waaronder misschien een pizza sjaal waard $140.

Garen Stuff

Andere leuke Haak Blog Posts

Veel leesplezier!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Blog Post Link Love
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Bedankt voor de dubbele link liefde, Kathryn, en voor het verwijzen naar een aantal fantastische weekend te lezen!

sandycrochet
sandycrochet

WOW, Dat is een indrukwekkende lijst. In de hoop om terug pop in later en bezoek een aantal van hen. Misschien zal ik een paar huishoudelijke dingen te doen, en sluip terug ... shhhhhhh niet vertellen ik ben nog niet klaar met mijn klusjes.

Vorige post:

Volgende post: