Een nieuwe Haak Doggie Sweater voor Betty

door Kathryn op Februari 29, 2012 · 11 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for A New Crochet Doggie Sweater for Betty

Afgelopen najaar heb ik een lichte blauwe mohair gehaakte trui voor de hond van mijn beste vriend, Betty. Ik was Petsitting voor haar onlangs nogmaals en besloot ze een tweede trui in een donkerder blauw nodig.

crochet sweater A New Crochet Doggie Sweater for Betty

pet crochet A New Crochet Doggie Sweater for Betty

Ik hou van de omvangrijke blauwe boucle op haar, maar ik soort van spijt van de toevoeging van de gele versiering. Wat denk je?

pinit fg en rect gray 28 A New Crochet Doggie Sweater for Betty
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
Loweja
Loweja

LOL, shouldve wachtte hij pagina te downloaden, thanks vond het op Lionbrand en moet zeggen dat uw versie enigszins gewijzigd als ik lees is gewoon heerlijk. Kleur maakt het verschil om als het gaat om het maken van hen.

Loweja
Loweja

Hou gewoon van dit hondje trui. Schattige hond. Is dit een gratis patroon, zo ja, hoe kan ik deze vinden.?

Trackbacks

  1. [...] Een nieuwe Haak Doggie Sweater voor Betty [...]

  2. [...] gezien Betty, de cockapoo Ik kijk soms, het dragen van deze gehaakte hond trui (die ik gemaakt heb) evenals de gehaakte muts (dat mijn moeder maakte voor haar). Je hebt niet alles gezien [...]

  3. […] can’t leave out the pups that we put in crochet. Here is Betty and then Lucy from my […]

Vorige post:

Volgende post: