Een beetje van wat ik de laatste tijd heb gehaakt

door Kathryn op Februari 8, 2012 · 4 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for A Little of What I’ve Crocheted Lately

Hier is een kleine verzameling van een aantal van de afgewerkte artikelen Ik heb de laatste tijd gehaakt. Je hebt een aantal van hen op de blog in verschillende stadia van ontwikkeling gezien hier en daar, maar ik dacht dat ik een hoogtepunt na te doen, omdat ik geen van hen had tentoongesteld in het bijzonder de laatste tijd.

crochet mittens A Little of What Ive Crocheted Lately

Heren Haak Mittens. Gratis haakpatroon ontworpen door Beth Parsons, beschikbaar via Bridge and Beyond.

textured crochet scarf A Little of What Ive Crocheted Lately

Detail van een grote gehaakte sjaal. Geen specifiek patroon. Lion Brand Wol Ease garen. Voornamelijk gemaakt met post steken, V-steek en hdc.

crochet dress A Little of What Ive Crocheted Lately

Ik ben lief mijn nieuwste gehaakte jurk welke voornamelijk gemaakt met Malabrigo garen in Perzië (maar vervaagt tot een grijs / zwart mix die ik ben niet zeker van het merk).

crochet mug rugs A Little of What Ive Crocheted Lately

Haak Mok Tapijten. De eerste is gemaakt met behulp van drie onderdelen van de haak draad samen (rood, wit en zwart) en het doen van een basis hdc rib steek. Het heeft een shell grens in alleen zwart. De andere is een 70′s geïnspireerde oma mok vierkante tapijt gemaakt met vijf kleuren, met de two tone oma methode die ik heb op dit moment liefdevolle.

pinit fg en rect gray 28 A Little of What Ive Crocheted Lately
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: