365 Manieren om te dragen Crochet: Nieuwe Crochet Dress

door Kathryn op Februari 29, 2012 · 5 reacties

in 365 Manieren om te dragen Crochet

Ik ben net klaar maken van deze gehaakte jurk. Het laken is niet perfect, vooral in de rug, maar ik ben super enthousiast over het hoe dan ook! Ik gebruikte drie verschillende garens om het te maken:

Het is bijna volledig triple haak om wat openheid te houden aan het ontwerp. Er is een ch 1, sk 1 in dc voor een paar rijen waar het lint stropdas is. En de onderste rij van Moyra is dc maar alleen omdat ik was bijna het. icon smile 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress En de zeer onderste rij wordt doorkruist stokje.

The Outfit

crochet style9 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

Nieuwe Crochet Dress, Bruine Patroon van de Diamant van Visnetten over White Opaque Tights, Blauw Flats

Oh, en ik was niet van plan op de lappendeken haar, maar ik ben eigenlijk soort van het opgraven icon smile 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

Haak Detail

crochet detail5 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

crochet dress back 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

The Shoes

crochet and shoes 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

Dit bericht maakt deel uit van 365 Manieren om te dragen Crochet

pinit fg en rect gray 28 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
tlc200912
tlc200912

Heeft u een patroon voor deze jurk - heel schattig liefde te kijken naar uw ideeën ea dag

dlyrs
dlyrs

Mooie jurk - en je haar ziet er geweldig uit. :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@tlc200912 Hartelijk dank voor het genieten van mijn 365 project. Ik heb zo veel plezier ermee! Helaas heb ik niet een haak patroon te delen voor de jurk. Ik heb niet gekregen beneden de discipline om aantekeningen te maken bij het maken van dingen voor mezelf dus het is allemaal een van een soort. Op een dag zou ik proberen mijn hand op het patroon schrijven.

Laatste blog post: Vintage haak - De haak lust

Trackbacks

  1. [...] blog giveaways maar ik hield ook een paar strengen voor mezelf. Uiteindelijk heb ik met behulp van het als de bodem van mijn meest recente gehaakte jurk. Uiteindelijk heb ik genoten van hoe het bleek en ik zou overwegen om dit beëindigde garen weer, [...]

Vorige post:

Volgende post: