Jaar van Projects Fresh To Do List

door Kathryn op Januari 1, 2012 · 10 reacties

in jaar van de projecten

yearofprojectspost6 500x1111111111 Year of Projects Fresh To Do List

Het is een gloednieuw jaar die mij een excuus om een ​​van mijn favoriete dingen te doen geeft: maken To Do lijsten. Ik heb een absurde liefde van crafting takenlijsten voor veel verschillende doelen en boodschappen en projecten. Het is een beetje dom. Maar ik vind het leuk en aangezien we ook halverwege Jaar van Projecten, het lijkt een goed moment om in te checken.

Patronen Voltooid

De patronen die ik uit de oorspronkelijke lijst van hebt voltooid 25 gehaakte tas patronen zijn:

Patronen links te doen

De patronen op de lijst links aan te pakken:

Dit werkt goed omdat het betekent dat ik moet slechts een of twee zakken per maand te maken om mijn doelen te bereiken en op koers te blijven met Jaar van Projects. Ik heb een aantal andere nieuwe lopende projecten gelanceerd 2012 dus het langzamere tempo Ik zal nemen op met Jaar van projecten door middel van het einde van het midden van het jaar zal perfect zijn.

Andere Naar Dos

Naast het realiseren van die zes gehaakte tassen, hier zijn de andere dingen die ik heb op mijn To Do lijst in te pakken deelname dit jaar in jaar van de projecten:

  • Krijgen goede foto's maken van elke voltooide zak. Ik heb wel foto's van de meeste van hen, maar de moeite waard van foto's van de afgelopen week zijn niet te groot vanwege de slechte kwaliteit van mijn camera telefoon dus ik wil betere foto's te krijgen.
  • Doe een laatste roundup post van alle afgewerkte zakken wanneer ze zijn afgerond.
  • Maak een fysiek project plakboek met inbegrip van de gebruikte patronen (die ik al heb uitgeprint) en foto's van de afgewerkte objecten.
  • Maak een diavoorstelling video van alle 2011-2012 compleet zakken.
  • Als er tijd over na die, doen haakpatroon reviews voor sommige van de patronen die ik heb gebruikt.
En natuurlijk als dat is alles gedaan, het zal midden van het jaar en de tijd om mijn plannen voor 2012-2013 te beginnen′s Jaar van Projecten. Ooh goody, andere To Do lijst om naar uit te kijken. icon smile Year of Projects Fresh To Do List
Bent u op schema met waar je wilt zijn met Jaar van Projects?

 

pinit fg en rect gray 28 Year of Projects Fresh To Do List
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Ik heb onlangs mijn verse to do list voor de voortzetting op met Jaar van Projects. Echter, Ik heb geen nieuwe vooruitgang op dat maakte [...]

  2. [...] mijn project 365 Manieren om te dragen Crochet. Ik maakte mijn eerste donatie aan een goed doel in haak. Ik maakte een frisse YOP To Do List. En ik toonde enkele [...]

Vorige post:

Volgende post: