Garen Snapshot: Alpaca Suri Ribbon

door Kathryn op Januari 11, 2012 · 3 reacties

in Garen

Dit is wat ik bezig ben met nu:

suri ribbon alpaca yarn Yarn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon

Dit is Suri Lint door The Alpaca Yarn Company. Het is 100% superfijne alpaca.

Het voelt heerlijk en is een geweldige kleur combineren van verschillende blauw-en groentinten.

suri ribbon yarn Yarn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon

Het is een beetje moeilijk om erachter te komen wat te doen met het, hoewel, omdat het zo'n een dik lint garen en komt alleen 17 meter tot een streng. Ik werk het uit met behulp van een K haak. Zal zeker delen als ik iets.

Wat heb je gedaan met lint garen?

pinit fg en rect gray 28 Yarn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] De kap kraag, die naar beneden kan worden gedraaid of links omhoog, wordt gemaakt van Suri Ribbon Alpaca Garen. [...]

  2. [...] de riemen zodat in plaats van te gaan op mijn schouders Ik kon gewoon binden ze achter mijn nek. Ik nam Alpaca Suri Lint en deed een enkele haak met het rond elk van die bandjes om wat details toe te voegen aan de das. [...]

  3. [...] in een omvang K. Het garen dat ik heb gebruikt is de blauwe en groene superfijne volumineuze alpaca suri lint, dat ik al eerder bleek uit dit [...]

Vorige post:

Volgende post: