Wrapping Up Cross-Blog gesprek met Sara AKA Momwithahook

door Kathryn op Januari 20, 2012 · 1 commentaar

in gehaakte interviews

cross blog crochet conversation Wrapping Up Cross Blog Conversation with Sara AKA MomWithAHook

Gedurende deze week heb ik met zo'n leuke tijd te genieten van een cross-blog gesprek met Sara van Mom met een haak. Je hebt de mogelijkheid om te luisteren op ons gesprek over haak had, gemeenschap en andere soort dingen. Als je net klokgelui in voor de eerste keer, dan kun je meer over cross bloggen in het uitzoeken eerste bericht. Hieronder vindt u alle links naar de eerdere berichten in het gesprek mijn laatste reactie op Sara vinden en vervolgens. Als u al samen dan zou ik graag willen weten wat uw gedachten waren op deze chat.

Volg samen met de berichten So Far:

My Turn

Hi Sara,

Je bent zo goed … We kunnen waarschijnlijk dit gesprek voor onbepaalde tijd te verlengen. We zijn allebei spraakzaam Cathys als het gaat om te haken, zijn wij niet? Het is een onderwerp dat zo veel verschillende aspecten aan het biedt dat er altijd iets om over te praten. Ik denk dat een van mijn favoriete dingen over dit ambacht is dat er altijd meer te leren en weten zelfs al is het een eenvoudig ambacht aan de slag met. Er zijn vele lagen in de wereld van de haak!

Ik hou van de manier waarop je formuleerde een van je wrap-up gedachten, toen je zei “Ik denk echt dat ik kreeg haak als een middel om te genezen en mezelf uit te drukken.” Ik zeker ook het gevoel dat haak was een geschenk dat in mijn leven kwam precies wanneer ik het nodig had en heeft nog steeds een vorm van zelfexpressie en een hulpmiddel voor genezing op zoveel manieren.

Het klinkt zeker als je een aantal goede doelen voor hebt 2012. Ik denk dat uw plan om sokken breien leren om een ​​betere greep op goede gehaakte sok constructie krijgen is briljant. Ik zeker uitkijken naar die op je blog als het gebeurt samen met updates over alle van de vele leuke dingen die je hebt aan de hand.

Heel erg bedankt voor de invoering van mij aan het kruis-blog gesprek. Het is een genot om te praten met u en ik zeker kijken ernaar uit om het bijwerken van mijn lezers op uw reilen en zeilen in de komende maanden!

Hooky liefde,

Kathryn

pinit fg en rect gray 28 Wrapping Up Cross Blog Conversation with Sara AKA MomWithAHook
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: