WIP woensdag: Zwart-wit Granny

Just a quick update on the only thing I’ve worked on so far in this busy start to 2012. I’ve completed most of the red squares for my 40 Variaties op een oma project and have decided that I’ll be mounting them on a large black and white granny square. I just love the contrast of red against black and white.

To that end, Ik heb gewerkt aan de grote Gehaakte oma-vierkanten met behulp van goedkope zwarte en witte acryl (Sommige Lion merk FUN garen, sommige rood hart klassieke en sommige random in-de-stash stuff). It needs to get a lot bigger to work for the full project but here’s what I’ve got so far:

Click on the image at the top of the post if you want to see what others are linking up to on this first WIPW of the new year.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!