WIP woensdag: Black and White Granny

door Kathryn op Januari 4, 2012 · 0 reacties

in Mijn haakwerk

wip crochet WIP Wednesday: Black and White Granny

Gewoon een snelle update over het enige wat ik heb gewerkt tot nu toe in deze drukke start van 2012. Ik heb het grootste deel van de rode vierkanten voor voltooide mijn 40 Variaties op een Granny project en hebben besloten dat ik ze zal worden montage op een grote zwart-wit granny square. Ik hou gewoon van het contrast van rood tegen zwart en wit.

Daartoe, Ik heb gewerkt aan de grote oma vierkant met behulp van goedkope zwart en wit acryl (sommige Lion Brand FUN garen, sommige Rood Hart Classic en een aantal willekeurige in-de-stash stuff). Het moet een stuk groter aan de slag voor het volledige project, maar hier is wat ik tot nu toe heb:

black white and red large granny square WIP Wednesday: Black and White Granny

Klik op de afbeelding aan de bovenkant van de post als je wilt zien wat anderen aansluitend op deze eerste WIPW van het nieuwe jaar.

pinit fg en rect gray 28 WIP Wednesday: Black and White Granny
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: