WIP woensdag: Black and White Granny

wip crochet WIP Wednesday: Black and White Granny

Just a quick update on the only thing I’ve worked on so far in this busy start to 2012. I’ve completed most of the red squares for my 40 Variaties op een oma project and have decided that I’ll be mounting them on a large black and white granny square. I just love the contrast of red against black and white.

To that end, I’ve been working on the large granny square using cheap black and white acrylic (some Lion Brand FUN yarn, some Red Heart Classic and some random in-the-stash stuff). It needs to get a lot bigger to work for the full project but here’s what I’ve got so far:

black white and red large granny square WIP Wednesday: Black and White Granny

Click on the image at the top of the post if you want to see what others are linking up to on this first WIPW of the new year.

pinit fg en rect gray 28 WIP Wednesday: Black and White Granny

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!