Sommige Haak Artiesten zijn omhoog voor een Award (Go Vote!)

door Kathryn op Januari 26, 2012 · 1 commentaar

in Haak Art

Het is tijd voor de definitieve stemming over de toekomst van de Toekenning van de Stad en er is meer dan een haak kunstenaar in de competitie. Neem even de tijd om te gaan stemmen voor uw favoriete en een toekomst die gehaakte kunst omvat vieren!

Toekomst van de Stad Award

De toekomst van de Toekenning van de Stad begon toen tweeëndertig verschillende kunstenaars zijn gevraagd om de afbeelding wat een futuristische stad eruit zou zien. De kunstenaars waren in vier verschillende categorieën: fotografie, ontwerp, textiel en voedsel. Het is nu teruggebracht tot de top twee kunstenaars in elke categorie, dus er zijn acht finalisten, en de stemming blijft om te zien wie de winnaar zal zijn.

Haak Kunstenaar Carol Hummel

Tree Cozy Cleveland 2 500x375 Some Crochet Artists Are Up for an Award (Go Vote!)

Carol Hummel is een gehaakte kunstenaar die vooral bekend is voor haar recente werk haken een boom gezellig voor een openbaar buitenzwembad tentoonstelling. In haar antwoord over wat een futuristische stad eruit zou zien, zegt ze “is het tijd om terug te nemen onze steden, om terug te gooien de mantel van grijs en bloot de kleurrijke, de creatieve, de bedachtzame, het plezier” en dat is precies wat ze doet door het toevoegen van haar kleurrijke garen werk aan het stedelijk landschap.

Guerrilla Haak

crochet yarnbomb 500x375 Some Crochet Artists Are Up for an Award (Go Vote!)

Ik wist al van Carol Hummel en haar geweldige haakwerk, maar ik wist niet over dit gehaakte guerilla die ook werkt aan kleurrijke yarny creaties om de straten te brengen. Guerrilla de ganchillo is een groep van yarnbombers gevestigd in Spanje en ze denken aan een toekomst van “chillout steden waar burgers kunnen dansen en lopen op blote voeten, op de grond zitten te picknicken met vrienden tijdens het wachten op de bus.”

Go Vote!

Stemmen eindigt 31 januari op 6 pm CET. Tot die tijd kunt u online stemmen (geen registratie of aangemeld vereist) hier.

Wat krediet: Ik oorspronkelijk geleerd over deze award van Debi Y. die op de hoogte van het op haar blog nadat kreeg ze een briefje van Carol Hummel.

pinit fg en rect gray 28 Some Crochet Artists Are Up for an Award (Go Vote!)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Twee Haak Artiesten waren voor Awards [...]

Vorige post:

Volgende post: