Gerecycled VHS Tape Haak Artist Adrian Kershaw

door Kathryn op Januari 9, 2012 · 7 reacties

in Haak Artiesten

Adrian Kershaw (@ Shawkerfarm) is een fine art kunstenaar die onlangs enige aandacht heeft gekregen voor het werk dat ze doet met gerecycleerde VHS-banden. Deze versie van plarn is iets dat ik eerder heb gezien, maar ik denk dat de artistieke manier dat Kershaw werkt samen met het unieke en interessante.

Meer over de Haak Artist Adrian Kershaw

Adrian Kershaw is een interessante kunstenaar tonen combineert verschillende mediums om zachte sculptuur kunst te maken. Ze onlangs afgestudeerd aan een productie-assistent-programma en doet ook design werk, fotografie en digitale kunst. Wat mij interesseert, natuurlijk, is haar werk in gehaakte kunst. Ze heeft onlangs gehaakt meer dan vijftig zachte sculptuur stukken van VHS tape en deelt haar ervaring met groene kunst maken op haar YouTube-kanaal. Haar werk werd getoond in galeries in Idaho, Nevada en Oregon.

Over Kershaw Haak Art

Adrian legt uit dat ze neemt de band uit oude VHS-banden en dan spoelt het terug om te worden gebruikt in haken. Ze maakt schepen, torens en andere sculpturale stukken. Naast de haak, Ze maakt gebruik van verschillende verpakking, stiksels en stretching technieken om vorm en afwerking haar stukken. Vaak haakt zij een keten met de tape en gebruikt basketmaking technieken die keten zetten in een vat hoewel ze gebruikt verschillende andere technieken, ook. Kershaw maakt ook een aantal draagbare kunstwerken door haken haar videoband in accessoires zoals armbanden en pinnen en vervolgens ze verfraaien met vintage knopen.

Een offerte over Kershaw

Een citaat op Kershaw's Facebook-pagina is toegeschreven aan Aric Shapiro en beschrijft wat Kershaw doet als “Het benutten van de veroudering van Tastbare Media”.

Voorbeelden van Kershaw gerecycled Haak Sculpturen

Van Kershaw's Facebook:

crochet plarn art Recycled VHS Tape Crochet Artist Adrian Kershaw

recycled crochet art Recycled VHS Tape Crochet Artist Adrian Kershaw

crochet plarn pot Recycled VHS Tape Crochet Artist Adrian Kershaw

crochet plarn jewelry Recycled VHS Tape Crochet Artist Adrian Kershaw

Beyond Recycling: De recyclage van het Obsolete

Kershaw heeft uitgelegd dat hoewel ze beschouwt zichzelf als deel van de groene kunstbeweging, ze doet meer dan alleen algemene kunst recycling. Ze is recycling van de verouderde. Items zoals VHS-banden zijn in gevaar te verdwijnen omdat ze een vorm van technologie die niet langer wordt gebruikt. Als kunstenaars en verzamelaars ze niet opslaat dan zullen ze gewoon uiteindelijk in de stortplaatsen en uiteindelijk verdwenen. Deze vorm van gerecycleerde kunst gebruikt groene kunst principes om een ​​historische periode te bewaren.

Andere vergelijkbare Haak Artiesten

plarn basket Recycled VHS Tape Crochet Artist Adrian Kershaw

Tina Dean Designs is een van mijn favoriete plarn werknemers. Ze maakt draagbare items en accessoires van plastic zakken, VHS-band en meer.

Evelyn Roth, die aandacht heeft gekregen voor de recycling van de film tape van tv-stations.

Wat zijn uw gedachten over “recycling van de verouderde” in tegenstelling tot enkel gerecycleerd post kunst in het algemeen?

pinit fg en rect gray 28 Recycled VHS Tape Crochet Artist Adrian Kershaw
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] zo blij dat bergmeertje eked verleden plarn door gewoon een beetje. Ik denk dat mensen doen verbazingwekkende dingen met gehaakte plarn maar ik denk niet genieten van het werken met het zelf. Ik denk tarn zal zijn [...]

  2. [...] is zo trendy nu om garen te maken van gerecycleerde goederen. Er is plarn (van plastic zakken), varn (van VHS-band) en de laatste tijd heb ik gehoord veel mensen noemen Harn, die garen is gemaakt [...]

  3. [...] Adrian Kershaw slaagt erin om VHS-band te zetten in absoluut prachtig beeldende kunst – Haak Concupiscence [...]

  4. [...] De Wereld voor de vermelding van mijn artikel over VHS-band kunstenaar Adrian Kershaw in een post op gerecycled VHS [...]

  5. [...] een tentoonstelling genaamd Modern Art 2012. Kershaw is gekend voor haar haakwerk van gerecycled VHS-band (die ik heb laten zien in meer diepte hier). Dit stuk was een groot stuk, meer dan zes meter bij dertig meter. Het vereist over 500 uur [...]

  6. [...] gehaakte artiest die ik geprofileerd tijdens deze data in 2012 was Adrian Kershaw. Ze neemt oude VHS-band en recycleert het in sculpturale kunstwerk door haak. Helaas mei 2012 [...]

  7. [...] 1. D.I.Y. Pom Poms Van VHS & Cassettes van Crème de la Craft 2. D.I.Y. Desk Set van In Mijn Eigen Stijl 3. VHS Tape pennenhouder van Hip Cycle 4. Gerecycled VHS Tape Haak Artist Adrian Kershaw van Crochet Concupiscence [...]

Vorige post:

Volgende post: