Een jaar geleden in Haak (En een Stille Blog Verjaardag)

door Kathryn op Januari 21, 2012 · 6 reacties

in Een jaar geleden in Haak

crochet news  One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)Olek, Vickie Howell, Coral Reef en Dolce en Gabbana alle in haak

Ik realiseerde me dat ik al bloggen hier bij Haak Concupiscence een jaar nu. Ik wist dat het een jaar verjaardag van de blog aan zat te komen en was van plan om iets bijzonders, maar dan is het soort gleed doen door rustig (op 15 januari). Dat is oke … in een rustige ere van de blog speciale dag ben ik de lancering van een nieuw weekend kenmerkte zien wat er op de blog deze week een jaar geleden.

Haak Art

charging bull crocheted agata olek 500x417 One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

De allereerste gehaakte artiest die ik geprofileerd op deze blog was Olek. Sindsdien heb ik geschreven over haar geweldige werk talloze malen. Ze is still going strong, die net opende een gloednieuwe tentoonstelling Londen.

Haak Boeken

De allereerste gehaakte boek dat ik beoordeeld hier op deze blog was Vickie Howell's geweldig Knal! Goes Haak. Dit boek laat gehaakte geïnspireerd door popcultuur. Sindsdien heb ik gezien veel grote haak in dit gebied, waaronder ontwerper haak en haak op beroemdheden. Ik heb ook voortgezet volgende Vickie Howell zoals zij heeft geblogd, gedeelde haak en brei patronen en lanceerde haar nieuwe garenlijn Schapen(ish).

Haak Nieuws

Coral Crochet Exhibit 500x324 One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

Een hyperbolische haak rif was te zien in deze tijd vorig jaar in Salisbury, UK. Dit was toen ik begon te leren over de koele koraalrif haak project dat helemaal rond de wereld heeft verspreid dankzij het harde werk van De Wertheim Sisters. In dezelfde week vorig jaar heb ik ook schreef over een koele hyperbolische gehaakte cactus tuin.

Ander nieuws bit dat vorig jaar gebeurde in deze tijd was dat er enige bezorgdheid dat crocheters kan worden beïnvloed door de stijgende kosten garen. Dit is nog steeds een punt van zorg vandaag; net vorige maand KnitPicks uitgelegd waarom sommige van hun garen prijzen gaan omhoog.

Tenslotte schreef ik mijn eerste post over vrouwen haken voor een oorzaak. Het ging over een groep van vijf oudere vrouwen die samen haken om te doneren aan een verscheidenheid van verschillende oorzaken.

Haak Fashion

dolce and gabbana miss charles crochet bag One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

Ik deed mijn eerste ontwerper haak functie op deze site tijdens die eerste week van de lancering van de blog. Het was om mensen te laten weten over de Dolce en Gabbana gehaakte tas dat verkoopt voor meer dan $1300.

Haak op Etsy

De Etsy haak functies die ik tijdens deze week van vorig jaar koos voor deze website waren:

etsy crochet One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

  1. Haak Hat door DaisyEzyCraft
  2. Patchwork River Rock door StitchHappens7
  3. De Alaskan Warmer door Ozetta
  4. Kalotje met Button door CrochetDiva66
Hier is iets nieuws van die winkels nu:
etsy crochet accessories One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)
  1. Cloche Hat haakt Patroon door DaisyEzyCraft
  2. StitchHappens7 is nu gesloten
  3. Selawik Cowl Button Wrap in Pompoen door Ozetta
  4. Paars Skullcap met Bloem door CrochetDiva66

Haak Quotes:

De gehaakte citaten die waren te zien op deze site tijdens deze zelfde week vorig jaar waren:

"Een lus na een lus. Uur na uur mijn waanzin wordt gehaakt. Leven en kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. " -Olek

“Breien en haken is als therapie voor een heleboel mensen.” – Janna Milbradt

“Het beste deel over het is dat het me eigenlijk geloven in mezelf en het zien van mijn talent als iets nuttigs dat mensen gelukkig maakt. Het is niet alleen het maken van geld, je weet?” -M.L. Kinnel

"Thee gebeitst veters, Victoriaanse accenten, ruches en geweven stoffen zoals Zwitserse stip en haak versterken dit gevoel van vintage vrouwelijkheid. " -Marla shavin

"Ik voelde me overweldigd door de massa's van circulaire creaties die leek uitdaging womankind vertegenwoordigen op het raadsel van pi beantwoorden neverending katoenen kant." -Sigrid Arnott

Hier is wat ik Haken:

red crochet blanket One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday) Rode Haak Deken met Grijze Bloemen

pinit fg en rect gray 28 One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Indien u het vorige week gemist, Ik heb een nieuwe wekelijkse blog functie debuteerde ter ere van een jaar de verjaardag van mijn blog. Ik zal berichten laten zien wat er op deze blog te doen een jaar geleden om de week en [...]

Vorige post:

Volgende post: