Een jaar geleden in Haak 1/22 – 1/28

door Kathryn op Januari 28, 2012 · 10 reacties

in Een jaar geleden in Haak

crochet mosaic One Year Ago in Crochet 1/22  1/28Haak van Lisa Maree, Jack Davis, Lesley Stanfield en Gaultier

In het geval u het vorige week gemist, Ik heb een nieuwe wekelijkse blog functie debuteerde ter ere van een jaar de verjaardag van mijn blog. Ik zal berichten laten zien wat er op deze blog een jaar geleden om de week en het aanbieden van updates over onderwerpen gaan doen waar ik kan. Laten we beginnen met onze terugblik.

Haak Art

jack One Year Ago in Crochet 1/22  1/28

Ooh schandalig. De tweede haak kunstenaar ik hier ooit geprofileerd op de blog was San Francisco de eigen Jack Davis die bekend staat om zijn 35+ jarige carrière maken en tentoonstellen gehaakte penissen. Het is misschien niet ieders kopje thee haak zijn, maar ik ben onder de indruk van zijn toewijding aan zijn vak en hield het onderzoeken van zijn werk. Hij had een show hier dat ik miste in oktober (op volwassen winkel Good Vibrations). De foto van zijn werk aan de bovenkant van deze pagina komt van die show via Waggle Dancing.

Haak Boeken

De gehaakte boek heb ik genoten van de herziening in deze tijd vorig jaar was 100 Bloemen te breien en haken door Lesley Stanfield. Ik vind het nog steeds een goede bron voor gehaakte bloem patronen. Maar ik nu ook weten over een aantal andere gehaakte bloem patroon boeken aan te bevelen – specifiek: Haak Bouquet.

Haak Nieuws

Een ding dat ik zag in deze tijd vorig jaar was dat een heleboel mensen maakten anatomisch correcte gehaakte lichaamsdelen zoals hart en longen. Ik revisited dit onderwerp later in het jaar toen ik de verjaardag post voor mijn vader op orgaandonatie haak.

Een ander ding in de haak nieuws op dat moment was dat Sarah Londen haar had gelanceerd Haak een Regenboog project om slachtoffers van de overstromingen te helpen in Australië. Hij riep op tot oma vierkanten (die ik geef toe dat ik bedoeld om te doneren en een of andere manier nooit rond om – shame on me!) Sindsdien Sarah haar gehaakte inspanningen heeft voortgezet, de lancering van haar Oma Liefde haak boek onlangs en nu runnen van een echt cool CAL voor haar Wool-Eater patroon.

Een van mijn favoriete vaste rubrieken op deze blog had een vermelding tijdens deze week vorig jaar: mijn geweldige ouderen crocheter serie. Ik schreef over Dora Ropchan, een 106-jarige crocheter. Haar verhaal is ook gepubliceerd in mijn boekje van deze verhalen getiteld Als oma is niet Haken Ze jacht op groot wild.

Haak Fashion

dp064512.sJPG 900 540 0 95 1 50 50.sJPG 500x332 One Year Ago in Crochet 1/22  1/28

Een jaar geleden Australian gehaakte badmode ontwerper Lisa Maree was super enthousiast dat Net-a-porter.com wilde werken met haar. Lisa Maree is blijven groeien sindsdien. Haar haak werk is te zien op verschillende beroemdheden en liep de baan op Australian Fashion Week. De lijn is uitgebreid met badkleding die niet is gehaakt maar dat maakt nog steeds het grootste deel van haar lijn onder. Houden van wat ze doet!

Haak zwempakken waren hot in deze tijd vorig jaar. Een ander nieuwtje kwam van Muscotica.com die hun gehaakte badpakken op sterren zoals Kourtney Kardashian had gezien, Paris Hilton en Mischa Barton.

Ik heb vaak de kwestie van de winkelketen haak op deze blog in het afgelopen jaar, maar de eerste keer dat ik postte alles met betrekking tot het onderwerp was het nieuws dat Topshop en Marks & Spencer hadden allebei haak in hun lente 2011 lijnen. Later in de week merkte ik dat gehaakte gekenmerkt zwaar in de Calypso St. Barth collectie voor Target. Later in het jaar Doel zou veel aandacht krijgen van breiers en crocheters bij Missoni voor Target live gegaan. Zoveel mensen geprobeerd om het te kopen dat de Target website crashte. Wat mij betreft, Ik heb liever de originele Missoni lijnen.

En tot slot, een van mijn favoriete haak fashion items to-date is geplaatst tijdens deze week: Gaultier Haak Schoenen.

Haak op Etsy

De Etsy haak functies die ik tijdens deze week van vorig jaar koos voor deze website waren:

etsy crochet1 One Year Ago in Crochet 1/22  1/28

 1. Haak Necklace van Marie's Corner
 2. Amigurumi Peelable Banana door HoneyBee69
 3. Haak Dog Sweater door KristinasKrochet
 4. Haak Tam door NooMMoon
 5. Haak Afghaanse door Vintagesong
Hier is iets nieuws van die winkels nu:
crochet on etsy One Year Ago in Crochet 1/22  1/28
 1. Grey and Cream Fiber Sieraden door Marie's Corner
 2. Gehaakte Peelable Apple patroon door HoneyBee69
 3. Doggie Rain Outfit haakt Patroon door KristinasKrochet
 4. Groen Haak Wings van NooMMoon
 5. Er is geen haak in het vintagesong winkel op dit moment, hoewel er veel andere goede dingen

Haak Quotes:

De gehaakte citaten die waren te zien op deze site tijdens deze zelfde week vorig jaar waren:

"Creativiteit is jezelf toestaan ​​om fouten te maken. De kunst is te weten welke te houden. " -Scott Adams

"Het creëren en verwerken van exotische garens heeft een nieuwe betekenis gegeven aan het toevoegen van vezels aan mijn dieet." – Kathy Haneke

"Als meer mensen gebreide en gehaakte, de wereld zou er minder oorlogen en een stuk minder weg woede zien. " – Lily Chin

Je weet dat je het haken te lang als je de loterij wint en breng de hele darn ding om Lion Brand Yarns 'aandelen te kopen, een schapenboerderij in Nieuw-Zeeland, en spinning lessen. " – Jennie's Haak

En een lange citaat van Vickie Howell over volkscultuur invloed op mode en ambacht.

Crocheters op Twitter

Op dit moment heb ik vorig jaar aanbevolen na tien crocheters op Twitter. Hier is wat ze tot nu toe:

 • @ Aberrantcrochet – Julia Chambers is een gehaakte ontwerper die is nog steeds actief op Twitter.
 • @vashtirama – Vashti Braha sloeg me uit een Flamie in 2011 voor de beste haak blog. Ze heeft een aantal grote haken info daar en op Twitter.
 • @ Gocrochet – Ontwerper Ellen Gormley blijft actief op haar blog evenals haar Twitter-account.
 • @ Knotbygranma – Ik hou van wat deze leuke gehaakte kunst pop maker doet deze dagen en meestal blijf ik op de top van dit alles via Twitter.
 • @ Monikadesign – Ik helemaal gek op de haak spullen in de Etsy winkel die deze crafter posts over op Twitter zodat ik het kan zien icon smile One Year Ago in Crochet 1/22  1/28 Ik wou dat ze een blog had!
 • @ Unravelmedesign – Theresa Grant heeft ook een Etsy winkel, maar is verschrikkelijk goed over het maken van zorgen dat haar Twitter-account is niet alleen dit, maar ook over allerlei leven en ambachtelijke spullen.
 • @ Jaybirddesigns – Meestal tweets links naar haar Etsy winkel die vol is van gehaakte goedheid. Ze blogt ook intermitterend. Eerlijk gezegd ik volg de blog meer dan de Tweets maar dat is slechts een voorkeur.
 • @ Hotpinkhook – Helaas zowel de blog en de Twitter-account ging slapende halverwege het jaar vorig jaar, dus ik ben niet echt het volgen van deze meer.
 • @ Hooked4life – Ik ben dol op Mary Beth Temple (Ik beveel haar Hooked for Life gehaakte essay boek) en blijven genieten na haar op Twitter.
 • @ Lbystudio – Ik weet niet of ik besefte het verschil tussen verschillende Twitter accounts Lion Brand bij deze tijd vorig jaar, maar deze is verbonden met hun werkelijke New York winkel.

Hier is wat ik Crocheting Een jaar geleden:

Photo on 2011 12 30 at 16.42 500x375 One Year Ago in Crochet 1/22  1/28

Haak Flapper Hoed met Irish Rose

En ik heb een post over wat ik vond de vier te zijn eenvoudige genoegens van de haak.

Wat deed je met gehaakte een jaar geleden?

pinit fg en rect gray 28 One Year Ago in Crochet 1/22  1/28
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 2. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 3. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 4. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 5. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 6. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 7. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 8. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 9. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

 10. [...] Laten we eerst eens kijken naar wat er op de blog tijdens deze data in 2011. [...]

Vorige post:

Volgende post: