OMG ik wil gaan op deze Marrakech Haak Vakantie!

door Kathryn op Januari 25, 2012 · 7 reacties

in Haak Nieuws

marrakesh crochet OMG I Want to go on This Marrakech Crochet Vacation!

Af en toe Ik noem-haak-gerelateerde dingen die ik graag om te reizen om te zien (zoals Hotel Pelirocco in het Verenigd Koninkrijk of Oma's Bar Sydney). Maar deze keer wat ik verlangen om te genieten is een geweldige gehaakte vakantie in Marrakech. Het klinkt geweldig.

Voorjaar en najaar van Marokko Haak retraites

Dit is een zesdaagse gehaakte retraite dat gebeurt in Marrakech dit jaar. Het is beschikbaar eenmaal in het voorjaar (April) en eenmaal in de herfst (Oktober). Bijkomstig, mijn 32ste verjaardag is in april, dus als iemand die er is gewoon sterven aan een haak liefhebbende meisje-haak gevuld verjaardagsreis ik sta open voor het idee te sponsoren! :) Hey tijdschriften, Ik zal de ervaring voor u in een foto gevuld artikel dekken!

Amazing Haak Ervaringen

Je gaat niet alleen naar Marrakech te haken in een hotelkamer (hoewel ik wel met de mooie accommodatie in een minuut). De zesdaagse ervaring omvat:

 • Het gaan naar de souk om garen te kopen uit de markt verkopers
 • Het nemen van uw garen om een ​​kleurstof-huis uit de middeleeuwen te verven voor u
 • Open air haken met Marokkaanse vrouwen (Ik zou graag met ze praten over hun vak!!)
 • Haken bij Cafe Spice, wat lijkt op een trendy cafe zijn
 • Haken in andere fantastische plaatsen zoals Jardin Majorelle en Maison de Photographie
 • “Guerilla haken bij de Djma el Fna-plein”. Hoe leuk!
 • Een soort van garens en haken worden in de kosten van de reis.

Naast al deze geweldige gehaakte ervaring, krijg je ook historische rondleidingen en andere elementaire toeristische dingen in de stad te genieten.

Het Onderdak

crochet travel OMG I Want to go on This Marrakech Crochet Vacation!

De accommodaties voor deze zien er schattig uit. De plaats heet Chambres d'Amis. Het is een modern boetiekhotel in het historische hart van de stad. Er zijn vijf tweepersoonskamers met eigen badkamer, een salon met een open haard voor toetreding tot de anderen in een gemeenschappelijke ruimte en een “klein” zwembad. De reis is inclusief ontbijt in het hotel.

Het prijskaartje

Eerlijk gezegd de kosten van dit alles is niet slecht. Het is zes dagen minder dan $700. Helaas, dat neemt de kosten van het ticket niet bevatten naar Marrakech te komen welke (want ja, Ik keek) ongeveer $1800 van hier in april.

Props naar Wood & Wool Stool

Ik wilde gewoon wat krediet geven hier aan Hout & Wool Stool, de blog waar ik hoorde over deze geweldige gehaakte vakantie. De Nederland gal achter deze blog heeft een koele zakelijke making-haak overdekte houten krukjes die ik aanbid, samen met enkele andere gehaakte items zoals dekens en kussens. Hier is een voorbeeld:

crochet stool1 500x334 OMG I Want to go on This Marrakech Crochet Vacation!

Heb je ooit op een haak vakantie geweest?

pinit fg en rect gray 28 OMG I Want to go on This Marrakech Crochet Vacation!
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] coole opties voor de gehaakte retraites en vakanties. Ik heb onlangs gezegd dat ik wou dat ik kon gaan op de Marokkaanse haak retraite in april, maar nu is er een andere april toevluchtsoord strijden om mijn aandacht: Yarnstorm [...]

 2. [...] voortdurend zie deze prachtige gehaakte retraites en vakanties die ik wou dat ik kon gaan. Ik ben niet in een positie te nemen haken vakanties [...]

 3. [...] Reizen: Een Marrakech Haak Vakantie [...]

 4. [...] Ik vorig jaar hoorde over een gehaakte retraite in Marrakech, Marokko, Ik wou echt dat ik kon gaan. Ik wist dat ik niet kon veroorloven dan [...]

Vorige post:

Volgende post: