My Sister's gehaakte sjaal

door Kathryn op Januari 11, 2012 · 2 reacties

in Mijn haakwerk

Ik denk dat ik niets nieuws mee naar Vegas om te pronken voor mijn gebruikelijke woensdag “wat ik heb gemaakt” post. Echter, terwijl mijn zus logeerde bij mij hielp ik haar een gehaakte sjaal. Ik liet en toen leerde haar mijn favoriete getextureerde steekpatroon (die de fptc, bptc herhaalde keer op keer in een rij).

De gehaakte sjaal

Hier is wat ze gemaakt:

crochet scarf1 My Sisters Crochet Scarf

Het is een mooie lange geweven warme sjaal!

De garens gebruikt voor

Het grootste deel van de sjaal is gemaakt met behulp van Red Heart Shimmer. Wat kan ik zeggen – Ik gaf mijn zus een aantal van mijn minder fancy garen. Ik heb eigenlijk heel graag dit garen, hoewel. Ze gebruikte de zwarte glans die een grote glitter aan het heeft. Ze besloot om een ​​rij vasten doen met mijn blue sparkly Lanalux yarn (ander garen I like), wat een leuke keuze, omdat het toegevoegde precies de juiste vleugje kleur aan de sjaal!

Heb je ooit met behulp van na steken in je haakwerk?

 

pinit fg en rect gray 28 My Sisters Crochet Scarf
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Samen Hooked post in zijn geheel. Op woensdag toen ik toon meestal af wat ik gemaakt, Ik toonde sjaal van mijn zus. En nu ben ik het toevoegen van een zaterdag bericht te laten zien wat ik heb gemaakt om de terbeschikkingstelling te voldoen [...]

Vorige post:

Volgende post: