Mijn Haak: Haak Verbetert een gebreide trui

door Kathryn op Januari 25, 2012 · 1 commentaar

in Mijn haakwerk

Ik heb eindelijk een beetje iets te laten zien die ik heb gehaakt in 2012. Het is hoog tijd dat ik eindelijk ga met mijn crafting weer!

crochet knit sweater My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater

Wat u zoekt op is hier een kringloopwinkel gebreide trui die ik heb uitgebreid met haak om het beter past en vertonen wat meer unieke persoonlijke stijl. De twee-blauw gestreepte deel is de trui die oorspronkelijk werd aangekocht. Ik heb eigenlijk had het voor een tijdje en hebben het gedragen nu en dan, maar het probleem is dat het was te kort om echt vleiend kijken. Ik zou het dragen met een lange tanktop eronder en dat vermomd de fout, maar het is veel beter om het probleem daadwerkelijk op te lossen. Ik deed dat door verlenging van de trui met gehaakte rijen. Het garen dat ik gebruikte was Red Heart Shimmer in het zwart.

crochet sweater detail My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater

Ik deed een paar rijen van stokjes om het kick off. Dan is de rest van de rijen zijn V-steek tot het einde toen ik een lichte schelp, maar het doen ch 2-v in elke steek. Ik heb ook nog een paar gehaakte versieringen. Ik deed drie cirkels die ik plaatste grote-button-stijl aan de voorkant van de trui. En ik heb een kleine bloem die ik aan de ene kant geplaatst.

crochet details My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater

Ik heb geen foto's van mij in de trui nog, maar ik weet zeker dat zal snel komen als onderdeel van mijn 365 Manieren om te dragen Crochet dagelijks foto bericht project!

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

Vorige post:

Volgende post: