Middelbare scholieren Haak Caps voor kankerpatiënten

door Kathryn op Januari 20, 2012 · 4 reacties

in Haak voor een Oorzaak

kids crocheting Middle Schoolers Crochet Caps for Cancer Patients

photo by Pamela Howell via San Antonio Times

Ik word altijd zo gestimuleerd als ik hoor over liefdadigheid haak groepen in scholen. Ik vind het geweldig dat kinderen haken. Het is een geweldig vak met tal van voordelen voor alle mensen. And it’s an easy way that kids can learn to use their own skills to give back to the community. In the most recent case that I read about, a group of Texas middleschoolers are putting their hooks to use to crochet caps for cancer patients.

Nimitz Middle School Crochet Group

San Antonio’s Nimitz Middle School has a crochet group that is led by one of the school’s sixth grade teachers. This group isn’t something that kids get credit for. They volunteer their time after school once a week to participate in it. It’s part of a program called Students Offering Service (SOS) through which the kids can donate their time to a range of different causes. Right now the cause is crochet-related.

Crochet Caps for Cancer Patients

As many crocheters know, a popular way to donate crochet skills is to crochet chemo caps for cancer patients. These soft caps keep the patient warm both literally and figuratively as they go through very tough treatment. The kids from Nimitz started learning to crochet and knit caps in November and are hoping to have more than one hundred caps to donate by next month. The idea to donate caps to cancer actually came from one of the kids in the group who learned about cancer first-hand when a classmate of hers passed away from the disease.

Crocheting Caps Is Fun

Crochet caps zijn een grote liefdadigheid gehaakte project. Ze zijn makkelijk te maken. Ze kosten niet veel, omdat het niet te veel garen te nemen om een ​​te maken. En ze zijn altijd nodig. De kinderen van Nimitz zijn haken chemo caps van alle soorten en maten. Maar de kinderen willen vooral leuk en funky caps voor kinderen gaan door chemotherapie. Ze is nog jong, maar ze weten al dat gehaakte een lange weg naar het zetten van een glimlach op iemands gezicht kan gaan wanneer ze het meest nodig hebben!

Voordeel van Garen Donaties

Ik dacht dat ik wil erop wijzen dat deze kinderen’ liefdadigheid haak groep krijgt zijn garen uit donaties. Ouders geschonken, natuurlijk, net als leraren en anderen. Echter, de kinderen ook opgemaakt flyers in de stad en kreeg veel garen donaties van de lokale gemeenschap. I mention this because we crocheters often tend to hoard our yarn (I know I do) but if you have some extra that you really aren’t going to use and it’s in good shape then you can always donate it to charity crafting crocheters so it goes to a good place!

pinit fg en rect gray 28 Middle Schoolers Crochet Caps for Cancer Patients
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: