Mooie Vintage Haak Boek: Haak Designs uit Hongarije

door Kathryn op Januari 10, 2012 · 0 reacties

in Haak Boeken, Vintage Haak

crochet book1 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Tijdens mijn vakantie vorige maand heb ik struikelde over een mooie oude gehaakte boek dat een geweldige aanvulling op elke vintage gehaakte bibliotheek zou maken. Het heet Haak Designs uit Hongarije Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary and is designed by Juliana Ray and Madeleine Bokoli, edited by Jean Kindmon. The book can be located on Amazon using that link and is priced really cheap for the paperback version although the copy I found was a nice hardcover.

Crochet Book Basics

This crochet book was originally published by the authors in 1959. The copy I found is a 1973 version by Dover Publications. It is a crochet book filled with patterns of Hungarian motif-based thread crochet items for the home. The patterns are written for the European crocheter so Americans would have to adapt the patterns to make the designs but that’s often the case with vintage crochet patterns. The book does have a stitch guide with drawings to help you out.

Crochet Washing Instructions

Ik krijg een kick van het feit dat oudere haak boeken altijd inclusief wasvoorschriften. We meestal niet zien dit vandaag de dag want er zijn veel verschillende witwassen opties, afhankelijk van het type garen u voor uw item te selecteren. Deze vertelt ons “wassen op de gebruikelijke wijze” met een warme later van pure soapflakes.

Haak Motieven en Verscheidenheid in projecten

Een ding dat ik denk dat is echt leuk aan dit boek is dat alle projecten zijn motief gebaseerd en bevatten instructies voor het aanpassen van het project op verschillende punten te passen. Bij voorbeeld, we instructies voor het maken van een theedoek, maar dan zijn er nog de grootte aanpassingen om het te veranderen in een loper of een trolley doek. Er zijn aanwijzingen voor ten minste een van elk van tien verschillende motief gebaseerde artikelen (zoals theedoeken) maar de meeste hebben aanpassingen aan de andere dingen in het boek worden. (Wat betekent dat we ook richting voor een loper en een trolley doek, beide met een ander motief van de teacloth maar met de grootte aanpassingen aan een paar van de andere items te maken.) Er zijn een paar kleedje patronen die geen motief-gebaseerde of aanpasbare.

Visuals: Sommige van de Haak Motieven

Hier zijn drie van de verschillende motieven die het boek shows (met excuses voor de slechte beeld-verlichting – Ik was met mijn camera telefoon om foto's uit het boek te nemen in de bibliotheek):

crochet motif1 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Dus dit is de eerste teacloth patroon in het boek. Deze zelfde motief heeft instructies om het patroon te zetten in een loper en trolley doek.

crochet3 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Dit motief is een van de loper motieven maar het heeft instructies om het een teacloth of Chairback maken.

crochet design Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Dit is een patroon voor een lunch set met instructies om een ​​trolley doek of Chairback maken.

Wat zijn uw gedachten over-motief gebaseerde draad gehaakte artikelen voor de woning? Heeft u genieten waardoor ze? Hebben moeite met hen?

pinit fg en rect gray 28 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: