Join Me: 12 in '12 Charity Crochet Project

door Kathryn op Januari 2, 2012 · 14 reacties

in Uncategorized

charity crochet Join Me: 12 in 12 Charity Crochet Project

Een van mijn gehaakte doelen in 2012 is om meer items voor het goede doel te maken. Ik was oorspronkelijk van plan om te proberen om dit te doen als een 52 Weken Project maar ik realiseerde me dat dit een beetje overweldigend zou zijn in termen van het maken van de artikelen, krijgen ze gestuurd en het betalen voor de scheepvaart (op de top van al het jaar andere haak projecten) dus ik heb besloten om dit te doen als een maandelijks project. Wil je samen met mij?

Wat 12 in '12?

Zoals de naam al doet vermoeden, het idee is om 12 donaties aan goede doelen in het jaar 2012. De eenvoudigste manier om dit te doen is om het af te breken door maand dus elke maand zal ik het maken van gehaakte items die zal worden gedoneerd aan een goed doel. Ik wil de liefde te verspreiden en hebben wat afwisseling in mijn werk dus elke maand voor mij de donatie zal gaan worden naar een ander goed doel.

Mijn 12 in '12 Goede doelen

Er zijn veel verschillende soorten goede doelen die u kunt doneren aan waaronder zowel lokale als landelijke goede doelen. Er zijn goede doelen voor de troepen overzee, chemotherapiepatiënten, pasgeborenen, schuilplaatshuisdieren en meer. Voor mijn liefdadigheidsprojecten, Ik heb mijn inspanningen vooral gericht naar project dat kinderen in nood helpt in verschillende situaties, slachtoffers van huiselijk geweld en daklozen.

Een groep inspanning

Ik vind het geweldig om handgemaakte artikelen te doneren aan een goed doel en ik weet dat er een heleboel andere mensen die denken zo ook. Daarom ga ik dit open te stellen als een groep project voor iedereen die mee wil doen in dit jaar.

Wie kan meedoen?

Iedereen die geïnteresseerd is in het doneren van handgemaakte items aan goede doelen op een maandelijkse basis is toegestaan ​​om hier te koppelen. Idealiter je zult moeten doen ten minste een aantal haken donaties maar breien, quilten en naaien soort donaties zijn te fijn. Merk op dat ik regelmatig zal controleren van de koppelingen om ervoor te zorgen dat er niet spammers gewoon proberen om links naar hun blogs te krijgen zonder daadwerkelijk willen het project aan te sluiten, maar zolang je een goed vertrouwen poging om handgemaakte items te doneren aan diverse goede doelen maandelijks maken dan ben je van harte welkom om mee te doen in bent!

Hoe het werkt

U kunt maximaal deelnemen aan door de onderstaande instructies. U wordt dan het plegen van twee maandelijkse berichten en twaalf donaties aan goede doelen in 2012. Natuurlijk, dit zijn geen strikte regels en niets zal gebeuren met je als je niet kan bijhouden, maar dat is het doel. Aantal specifieke:

 • Het doel is om minstens een handgemaakt product te doneren aan een goed doel naar keuze van elke maand 2012.
 • U kiest uw eigen goede doelen. U kunt van mij hierboven zien. U kunt ook kijken op mijn lijst van 25 goede doelen aanvaarden haak donaties of gebruik Lion Brand is cool liefdadigheid finder om erachter te komen wie je wilt doneren aan. Eventuele donaties die u wilt maken zijn prima. Dit is uw project!
 • We zullen doen blogberichten elkaar gemotiveerd te houden op de tweede en laatste zondag van elke maand. De tweede zondag is een mid-maand-update gewoon te zeggen wat het doel is voor die maand, vertellen een beetje over je goede doel, zeggen wat je wilt maken, etc.. Ik vind dat het helpt om dit te doen omdat een hele maand gemakkelijk door kunt gaan zonder na te denken over het project en dit houdt je op de taak. De laatste zondag van de maand is waar je laten zien wat je hebt gemaakt en verzendt uitgeschakeld die maand.

Hoe doet u mee 12 in '12

Wil je jezelf uitdaagt om meer goede doelen haken doen in 2012? Of heb je al doen veel liefdadigheid haak en willen het woord te verspreiden? Hier is hoe dit project aan te sluiten:

 • Schrijf een bericht over 12 in '12 terug naar dit bericht, zodat mensen weten waar het allemaal over gaat en kan er ook voor kiezen om mee te doen in.
 • Post-it op je eigen blog.
 • Kom terug naar dit bericht en voeg de URL-link naar die post hieronder.
 • Verspreid het woord, zodat anderen weten over deze!
 • Kom terug op de 2e en laatste zondag van de maand voor het koppelen van uw nieuwste project updates.
Noot: De tweede zondag van januari komt er snel. Voel je niet druk te veel zeggen in die eerste post. Je zou willen delen wat je bent 12 in '12 doelen bent of wat uw eerste project idee is. Iets simpels is altijd fijn. We zullen ons eerste project aandelen op januari 29, 2012 met een Linky hier op deze blog.

pinit fg en rect gray 28 Join Me: 12 in 12 Charity Crochet Project
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] u wilt deelnemen aan Kathryrn liefdadigheid gehaakte project. Schrijf een bericht over, en koppelen terug naar haar [...]

 2. [...] bij Haak Concupiscence aangekondigd haar 12 in '12 Charity Crochet Project * op maandag, en ik ben overweegt mee toen ik aan de slag op mijn liefdadigheid pleinen en huisdier [...]

 3. [...] gastheer van de 12 in '12 liefdadigheid gehaakte project voor iedereen die wil meedoen. Meer informatie hier. Het bericht van vandaag is de eerste januari post waar we kunnen elk aandeel wat ons goede doel haak [...]

 4. [...] gastheer van de 12 in '12 liefdadigheid gehaakte project voor iedereen die wil meedoen. Meer informatie hier. Het bericht van vandaag is de eerste januari post waar we kunnen elk aandeel wat ons goede doel haak [...]

 5. [...] die aan de 12 voor 12 in 2012 Charity Crochet project. Hoofd op naar Kathryn haken de blog, om te zien wie er nog meer deel aan dit [...]

 6. [...] '12 Charity Crochet Project Aan het begin van het jaar heb ik aangekondigd dat ik zou gaan om een ​​goed doel haak project met als doel het doneren van de hand gehaakt items naar een andere organisatie elke maand tijdens het opstarten [...]

 7. [...] = "#0B0B0B"; google_color_url = "# FFFF00"; google_ui_features = "rc:6"; Ik heb lanceerde de 12 in '12 Charity Crochet Project met een engagement om haak donaties aan een goed doel per maand gedurende dit jaar. Mensen [...]

 8. [...] 12 in '12 Charity Crochet Project Pin It Ik heb lanceerde de 12 in '12 Charity Crochet Project met een engagement om haak donaties aan een goed doel per maand gedurende dit jaar. Mensen [...]

 9. [...] Crochet Project Pin It In het begin van het jaar heb ik aangekondigd dat ik zou gaan om een ​​goed doel haak project met als doel het doneren van de hand gehaakt items naar een andere organisatie elke maand tijdens het opstarten [...]

Vorige post:

Volgende post: