Hobzy: Hobby Based Social Network (als u weer een van die!)

door Kathryn op Januari 10, 2012 · 1 commentaar

in Haak Technology

hobzy logo 500x67 Hobzy: Hobby Based Social Network (if you need another one of those!)

Hobzy is een nieuw sociaal netwerk voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verbinden via gedeelde hobby. I would have guessed that people aren’t really looking for yet another social network to join. I know I’m not. But apparently that’s not true for everyone because nieuwsberichten indicate that the site got 3000 mensen te registreren in de eerste vijf dagen van zijn online, van wie velen zijn er om te breien en haken spullen te delen.

What’s your Favorite Social Network?

Most crocheters I’ve asked this question say Ravelry. I’m on Ravelry and there are definitely things I check there regularly but the site overwhelms me a bit. Ik ben geen fan van forums, dus het is niet mijn favoriete site, hoewel ik denk zeker dat het heeft veel te bieden. Persoonlijk, Ik hou van Google Plus. Het enige probleem met het is dat veel mensen nog steeds niet genomen om het dus ik kan er niet komen met iedereen die ik verbinding wil maken met. Ik blijf Facebook om die reden, hoewel ik heb nooit graag Facebook en zou het niet erg als iedereen er verschoven naar Google Plus. Ik gebruik Twitter veel en er zijn dingen die ik graag voor. En Ik ben een fan Pinterest waarvan ik denk dat zal groter worden als image-based social networking wordt meer en meer populair. Met al deze opties, Ik was niet echt op zoek naar een nieuwe site uit te nodigen, maar het nieuws artikel dat ik lees vermeld dat breiers en crocheters waren onder degenen die zich voor het eerst voor Hobzy getekend, dus ik dacht dat ik zou kijken wat het allemaal om draait.

Over Hobzy, New Kid on the Block

Hobzy omschrijft zichzelf als een site ontworpen om u te helpen uw hobby presenteren aan de wereld. U kunt “foto's toevoegen, video's of documenten, netwerken met mensen die dezelfde interesses hebben, feedback uitwisseling, en krijgen de belichting uw tijdverdrijf verdient”. U uw werk weer te geven in gerelateerde collecties, die mensen dan kunnen commentaar geven op en dergelijke en delen. Bij voorbeeld, je zou een verzameling moeten gewoon voor al uw haakwerk. Als ik besluit om deze site te gebruiken, Ik zal alleen worden delen haken dus ik waarschijnlijk mijn collecties specifieker zal maken, het creëren van een voor de gehaakte kleding, een voor de gehaakte accessoires, etc..

Meer over Hobzy Collecties

Elk van uw collectie heeft een naam, deksel afbeelding waarmee u begint beschrijving en. U kunt uw Hobzy linken naar andere sites, zoals Facebook, die helpt gemakkelijk foto's die u elders op het web opgeslagen importeren. Dus, Ik ging door en creëerde “gehaakte accessoires” en gaf het een korte beschrijving dan koos ik het mijn dekmantel om een ​​foto van mijn gehaakte sjaals die ik al had geplaatst op Facebook te zijn. Vervolgens een visueel thema voor uw collectie kiezen. Er zijn slechts zes keuzes nu, maar ik kan me voorstellen dat zal uitbreiden als de site groeit. Dan kunt u extra foto's toevoegen, met behulp van ofwel een of meerdere uploadopties. Het is allemaal gemakkelijk en intuïtief. Ik heb nog veel te doen op de mijne en weet niet of ik zal maar als je wilt om een ​​gevoel van hoe het eruit ziet te krijgen, klik haaren.

Ontdek Haak op Hobzy

Ik besloot om te zien of het waar is dat er andere crocheters op Hobzy. Om dingen te vinden die u interesseren, klikt u gewoon op ontdekken en type in uw belang van keuze. Zowaar, er zijn veel haken goodies om te kijken naar op de site. Ik hield niet van de wijze waarop dit onderdeel is ingesteld. Je krijgt een grote visuele weergave van de dingen om te klikken op die gerelateerd zijn aan uw hobby. Hier is een screenshot:

hobzy crochet Hobzy: Hobby Based Social Network (if you need another one of those!)

Echter, Ik vond dat toen ik klikte op een aantal van deze foto's, die moeten leiden tot haken collecties, Ik kreeg vaak collecties die niet echt waren ingevuld, nog, dus ik heb niet veel te zien zonder een actief zoeken. Dit kan veranderen met de tijd, hetzij omdat de site wordt verder ingevuld door actieve gebruikers zijn omdat ze veranderen de manier waarop het zoeken werkt. We zullen zien.

Dat gezegd, Ik vond deze verzameling van gehaakte kleedjes. Ik denk dat het geeft een goed gevoel van hoe een verzameling bij elkaar kan worden gezet voor weergave op deze site.

Dus, wat denk je over Hobzy? Voor nu, Ik denk dat het misschien leuk om piek in een keer in een tijdje, maar het is niet iets wat ik zal gebruiken veel. Je weet maar nooit, hoewel. Ik voelde op die manier een paar jaar geleden over Pinterest en nu ben ik op het veel.

pinit fg en rect gray 28 Hobzy: Hobby Based Social Network (if you need another one of those!)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] voor de vermelding van mijn post op Hobzy waar ze ontstaan ​​een aantal grote collecties van haar geweldige haak [...]

Vorige post:

Volgende post: