Tof vondst: Godzilla en de haak Hexaflexagon

Hier is een voorbeeld van waarom ik hou van het Internet. Gisteravond was ik online chatten met Cris in de iYarny-groep (die ik zal vertellen u over uitvoeriger volgende week wanneer ik heb tijd voor een langer post maar ik aanbevelen toetreden en u kunnen meer informatie over het Hier).

Cris vermeldden iets over rekenkundige haak en toen herinnerde ik me dat er een site ergens met een heleboel dat is en ze zich herinnerde dat het was Wollige gedachten, dus ze begonnen met het browsen dat toen wij spraken en vermeld, “het zou niet gaaf haak een hexaflexagon?” Nou ik was uit de site Wooly gedachten door dan dus ik heb net googled haak Hexaflexagon en ik vond dit:

Dat is Godzilla met een Gehaakte hexaflexagon. Awesome. Ik vind het geweldig. U kunt een bezoek brengen die laatste link om te zien een hele reeks van geweldige foto's die onthullen de echte wonderen van dit stuk van de haak wiskunde en Godzilla in al zijn glorie pronken.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Pingback: 10 Mooie voorbeelden van Math in haak Art — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!