Vrijdag open discussie: Gedachten over Haak Snelkoppelingen

door Kathryn op Januari 27, 2012 · 0 reacties

in Haak Discussie

crochet discussions Friday Open Discussion: Thoughts on Crochet Shortcuts

Noot: Sommige mensen melden problemen commentaar op mijn blog. Mijn geweldige web kerel is hard aan het werk proberen om het probleem op te lossen. In fact we’ll be debuting a new comment system next week. If you do experience a problem in the meantime, voel je vrij om contact met mij op met uw commentaar en ik zal ervoor zorgen dat het live gaat. OR, if you’re a G+ user then you can post the comment on the discussion thread I’ve started there.

Over discussieposten

Ik hecht waarde aan wat mijn lezers te zeggen hebben en denken dat je stem veel kennis kan bijdragen aan deze blog. Elke vrijdag zal ik een gedachte of een vraag die ik geloof relevant is voor crocheters vandaag te posten. Het is een kans voor u om uw gedachten en meningen te delen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen wat er op je gedachten over het of je kunt reageren op opmerkingen en gedachten van andere mensen. Comfortabel delen van je gedachten altijd het gevoel, maar ook gezond verstand gebruiken bij het maken van het schoon, respectvol en leuk om iedereen in de groep.

Vandaag Topic: Crochet Shortcuts

We all know that there are certain things we’re supposed to do when we crochet. Bij voorbeeld, we’re supposed to leave very long tails on all work and properly weave in ends. We are supposed to properly change colors instead of knotting the next color into the work. We are supposed to make gauge swatches before beginning a project, especially a wearable project. We are supposed to block our work when it’s done.

Do you do these things? Or do you take shortcuts?

If you take shortcuts, why? And do you feel bad about it or embarrassed by it or do you just own it?

If you don’t (or maybe even if you do), do you judge others who do take crochet shortcuts? Be honest!

Discuss in the comments below! (I’ll be adding in my two cents in response as the day goes on.)

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Discussion: Thoughts on Crochet Shortcuts
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: