Vrijdag open discussie: Heeft u Eer uw Craft?

door Kathryn op Januari 20, 2012 · 5 reacties

in Haak Discussie

crochet discussions Friday Open Discussion: Do You Honor Your Craft?

Noot: Sommige mensen melden problemen commentaar op mijn blog. Mijn geweldige web kerel is hard aan het werk proberen om het probleem op te lossen. Als u een probleem op, voel je vrij om contact met mij op met uw commentaar en ik zal ervoor zorgen dat het live gaat.

Over discussieposten

Ik hecht waarde aan wat mijn lezers te zeggen hebben en denken dat je stem veel kennis kan bijdragen aan deze blog. Elke vrijdag zal ik een gedachte of een vraag die ik geloof is relevant om te posten crocheters vandaag. Het is een kans voor u om uw gedachten en meningen te delen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen wat er op je gedachten over het of je kunt reageren op opmerkingen en gedachten van andere mensen. Comfortabel delen van je gedachten altijd het gevoel, maar ook gezond verstand gebruiken bij het maken van het schoon, respectvol en leuk om iedereen in de groep.

Vandaag Topic: Ter ere van de Ambacht

Een van de dingen die ik heb gemerkt als vervaardiger is dat veel vrouwen bagatelliseren de waarde van hun crafting. Sommige bijna nooit praten over het feit dat ze haken, zelfs als ze het doen als een bedrijf. Of ze toegeven dat ze haken, maar ze zeggen dat het rustig en afwijzend en van onderwerp te veranderen, alsof het niet belangrijk.

Andere mensen die ik ken zullen toegeven dat ze haken maar aandringen op zeggen dat het “gewoon een hobby”, schuwt het gebruik van termen als “maker” of “crafter” of “kunstenaar”. Er zijn, natuurlijk, vele graden van knutselen en vele redenen voor het toepassen van verschillende termen voor onszelf. Ze kunnen allemaal geldig, maar alleen als we ze bewust kiezen.

Bent u schuldig aan ontslag van je crafting skills? Wanneer en waar moet je toegeven dat je haak? Wanneer doe je het verbergen of te bagatelliseren het? Wat zijn de goede en slechte dingen over dit onderwerp? Laten we praten over.

Mijn Gedachten over het onderwerp

Ik gebruikte om te denken dat ik niet schuldig aan bagatelliseren het vaartuig. Ik heb gekregen echt goed te worden op een luid en trots crocheter, mensen te laten weten dat het schrijven over haak is eigenlijk wat ik doe voor de kost. In werkelijkheid, Ik ben waarschijnlijk wel eens vervelend in de manier waarop ik praat over het belang van crafting in de huidige maatschappij en de waarde die ik zie in het feit dat de vernieuwde cross-generationele, cross-gender-belang in de ambachtelijke.

Ah, maar ik ben schuldig aan bagatelliseren het vaartuig na alle. Ik heb onlangs heb gemerkt dat ik vrij verkondigen mijn crocheter titel toen ik praat met vrouwen. Als ik praat met mensen die niet zijn mijn goede vrienden, hoewel, Ik ben niet zo vocaal over het. Wanneer de mensen vragen wat ik doe, Ik zeg dat ik schrijf of blog. Ik geloof niet opgeven dat ik schrijf over haken of crafting. Als ik al gezegd dat ik doe kunst stuff, Ik zeg het als een apart en ook niet de vezelkunsten niet specifiek genoemd. Ik veronderstel dat dit is omdat ik denk dat er een heleboel van stereotypen over de ambachtelijke, vooral bij mannen, en ik wil niet lijken slonzig en huiselijk en saai als ik probeer aantrekkelijk voor het andere geslacht te zijn. Maar mijn reactie op de situatie is precies wat bestendigt die stereotypen. Ik kan een hete crocheter zijn! Dus ik wil mijn haak pin een beetje meer vrijmoedig te dragen in de komende tijd.

Je gedachten?

Laten we erover praten! Deel uw gedachten in de reacties hieronder. Wie gaat de bal aan het rollen?

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Discussion: Do You Honor Your Craft?
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
AudreyI
AudreyI

Omdat het een crafter is zeer belangrijk deze dagen. We houden een ambacht levend in onze gemeenschappen. Een artikel in Permacultuur tijdschrift (van Britian) wees erop dat veel jonge mensen niet leren van elementaire ambachten. Ze worden afgeleid door de technologie en niet geïnteresseerd in traditionele ambachten. Helaas is dit maakt ons meer en meer afhankelijk van vrachtwagens en schepen om ons dingen uit de hele wereld brengen. Deze lange supply chains kunnen gevoelig zijn voor verstoring zijn ( orkanen, olie stilstand, vrachtwagen staking), verlaat ons slecht voorbereid om te zorgen voor onszelf. De meeste mensen konden een paar sokken of een warme muts voor niets maken. Door het bouwen van onze vaardigheden in haken we niet alleen plezier, maar ook het maken van onze gemeenschappen veerkrachtiger, beter in staat om weer wat de economie, of het klimaat op ons gooit. Houd je hoofd omhoog dames en heren!!

Vorige post:

Volgende post: