Vrijdag Open haak discussie

crochet discussions Friday Open Crochet Discussion

If you’re here on the blog for Hooked Together, don’t worryit’s still showing up on Fridays but it goes live later in the day now. That’s because the first post of the day on Friday is going to be a discussion post where you can share your thoughts on a topic of the week.

Over discussie posten

Ik heb waardering voor wat mijn lezers te zeggen hebben en denken dat uw stem een heleboel kennis op deze blog bijdragen kan. Elke vrijdag zal ik post een gedachte of vraag volgens is relevant voor crocheters vandaag. Het is een kans voor u om te delen van uw gedachten en meningen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen wat er op uw gedachten over het of u kunt reageren op de opmerkingen en de gedachten van andere mensen. Altijd voel me comfortabel delen van uw gedachten, maar ook het gebruik van gezond verstand bij het maken van het schoon, respectvol en leuk voor iedereen in de groep.

Today’s Discussion Topic: Crochet in Chain Stores

Crochet clothing has recently seen a resurgence in popularity. There are terrific designers doing cool things with crochet, both on the runway and in crochet magazines and blogs. It’s been great for independent crochet designers but there’s a flip side. Many chains, ranging from Anthropologie and Urban Outfitters are carrying crochet items. This presents a number of possible issues and problems but also some benefits.

What do you think are the biggest issues (pros and cons) related to chain stores selling crochet? I have some thoughts but I’ll chime in later in the day. Discuss!

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Crochet Discussion

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!