Vrijdag Open Haak Discussie

door Kathryn op Januari 13, 2012 · 15 reacties

in Haak Discussie

crochet discussions Friday Open Crochet Discussion

Als je hier op de blog voor Hooked Together, maak je geen zorgen … het is nog steeds te zien op vrijdag, maar het gaat later op de dag leven nu. Dat komt omdat de eerste post van de dag op vrijdag gaat een discussie post waar je je gedachten kunt delen over een onderwerp van de week.

Over discussieposten

Ik hecht waarde aan wat mijn lezers te zeggen hebben en denken dat je stem veel kennis kan bijdragen aan deze blog. Elke vrijdag zal ik een gedachte of een vraag die ik geloof relevant is voor crocheters vandaag te posten. Het is een kans voor u om uw gedachten en meningen te delen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen wat er op je gedachten over het of je kunt reageren op opmerkingen en gedachten van andere mensen. Comfortabel delen van je gedachten altijd het gevoel, maar ook gezond verstand gebruiken bij het maken van het schoon, respectvol en leuk om iedereen in de groep.

Vandaag's Discussie Topic: Haak in winkelketens

Gehaakte kleding heeft onlangs gezien een opleving in populariteit. Er zijn geweldige ontwerpers doen leuke dingen met gehaakte, zowel op de baan en in gehaakte tijdschriften en blogs. Het is geweldig voor onafhankelijke gehaakte ontwerpers, maar er is een keerzijde. Veel ketens, variërend van Anthropologie en Urban Outfitters dragen gehaakte items. Dit biedt een aantal mogelijke vragen en problemen, maar ook een aantal voordelen.

Wat zijn volgens u de grootste problemen (voor-en nadelen) gerelateerd aan winkelketens verkopen haak? Ik heb wat gedachten, maar ik zal later klokkenspel in op de dag. Bespreken!

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Crochet Discussion
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] u goedkoop gehaakte items te kopen? Dit heeft betrekking op de vrijdag een open discussie onderwerp dat ik postte deze week (die je nog steeds aangemoedigd om mee te doen op nu, tussen haakjes). [...]

  2. [...] naar dit blog. Elke vrijdag zal ik een gedachte of een vraag die ik geloof relevant is voor crocheters vandaag te posten. Het is een kans voor u om uw gedachten en meningen te delen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen [...]

  3. [...] vaak de kwestie van de winkelketen haak op deze blog in het afgelopen jaar, maar de eerste keer dat ik postte alles met betrekking tot het onderwerp was de [...]

  4. [...] in deze open discussies. In januari waren de gespreksonderwerpen nemen gehaakte snelkoppelingen, gehaakt in winkelketens en het eren van de [...]

  5. [...] Ik probeerde de lancering vrijdag open discussies waar we spraken een beetje over het nemen van gehaakte snelkoppelingen, gehaakt in winkelketens en het eren van de [...]

Vorige post:

Volgende post: