Etsy haak: Gedraaide Sparkly Cloche Hat

Hedendaagse Etsy haak feature is a unique twist on the cloche hat. The unique design and bright sparkly yarn creates a modern feeling for this vintage-inspired hat design. The hat is by strawberrycouture and comes with a matching sparkly black scarf. It’s machine washable and dryable according to the seller.

crochet hat 500x500 Etsy Crochet: Twisted Sparkly Cloche Hat

pinit fg en rect gray 28 Etsy Crochet: Twisted Sparkly Cloche Hat

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!