Etsy haak: Driehoek Gehaakte sjaal

Hedendaagse Etsy haak feature selection is the Oatmeal Triangle Scarf by NonasNote. It is made with a design that offers the look of a triangle scarf but doesn’t require you to actually tie the item behind the neck. It has a really dramatic drop but is lightweight and so it serves as an all-season accessory.

crochet triangle scarf Etsy Crochet: Triangle Crochet Scarf

pinit fg en rect gray 28 Etsy Crochet: Triangle Crochet Scarf

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!