Etsy haak: Hobo portemonnee

Hedendaagse Etsy haak functie is een geweldig over-the-shoulder gehaakte hobo-portemonnee die gebruikmaakt van een vintage mannen stropdas als het elastische bandje en een vintage houten knop voor sluiting. Zo'n een schattig, creatief ontwerp door generationstitch. Eigenlijk, Ik hou het zo veel dat als ik niet op een super, Super strakke begroting deze maand ik zou onmiddellijk bestellen om mijn 365 Manieren om te dragen haak project!

U zou deze Gehaakte tas dragen? U denkt dat u kon maken een?

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Ik zou graag een!
    Dan zou ik houden van te dragen een.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *