Etsy Haak: Hobo Purse

door Kathryn op Januari 19, 2012 · 1 commentaar

in gehaakte accessoires

Vandaag Etsy haak functie is een geweldige over-the-shoulder gehaakte hobo tas die een vintage mannen stropdas gebruikt als de band en een vintage houten knoop voor sluiting. Zulk een leuke, creatief ontwerp door generationstitch. In werkelijkheid, Ik hou het zo leuk dat als ik niet op een super, super strikt budget deze maand zou ik meteen bestellen om te verbeteren mijn 365 Manieren om te dragen Crochet project!

crochet purse 500x752 Etsy Crochet: Hobo Purse

Zou je deze gehaakte tas dragen? Denk je dat je zou kunnen te maken?

pinit fg en rect gray 28 Etsy Crochet: Hobo Purse
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
estelvs
estelvs like.author.displayName 1 Zoals

Ik zou graag een maken!

Dan zou ik graag een dragen.

Vorige post:

Volgende post: