Etsy haak: Hobo portemonnee

Hedendaagse Etsy haak feature is a terrific over-the-shoulder crocheted hobo purse that uses a vintage men’s necktie as the strap and a vintage wooden button for closure. Such a cute, creative design by generationstitch. Eigenlijk, I love it so much that if I weren’t on a super, super strict budget this month I would immediately order it to enhance my 365 Manieren om te dragen haak project!

crochet purse 500x752 Etsy Crochet: Hobo Purse

Would you wear this crochet purse? Do you think you could make one?

pinit fg en rect gray 28 Etsy Crochet: Hobo Purse

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!