Deed Cavemen Hook?: Verbeelden Hoe Haak echt begon

door Kathryn op Januari 6, 2012 · 1 commentaar

in Haak Nieuws

What do you know about the geschiedenis van de haak? The basic story that I have heard again and again is that there was likely some crochet in early civilizations in North America, China, and other places but that we really don’t know for sure and that the first written record of crochet is a form of slip stitch crochet written about in a needlework book at the end of the nineteenth century.

But what if there’s more to the story than that? Ik kwam onlangs over een 1971 crochet book by Elizabeth Blackwell called Een schatkist van Haak Patronen Did Cavemen Crochet?: Imagining How Crochet Really Began in which she uses the book introduction to muse upon the true beginnings of crochet. Het is een leuke intro want ze maakt een aantal dingen op, maar weeft het binnen met de bekende geschiedenis van de haak.

Imaginary Story Liz Blackwell's

old crochet book Did Cavemen Crochet?: Imagining How Crochet Really Began

Blackwell wijst op het opvallende feit dat de tijd toen haak patronen begonnen wordt geschreven is waarschijnlijk niet de tijd die haak eerst begonnen. Ze stelt zich een geschiedenis waarin de eerste crocheter was een holbewoner. Ze deelt dat de geschiedenis van het naaien wordt verondersteld te zijn begonnen toen de eerste holbewoner begon het dragen van kleding om warm te blijven en bedacht hoe cru te zeggen samen verschillende vormen van leer om een ​​outfit te maken. Ze verbeeldt zich dat hij zou zijn begonnen te spelen met een lederen band en het maken van een lus na de andere, creating the very first foundation chain which is essentially the start of all crochet projects. She suggests that the caveman could easily lose track of time making chain after chain, pulling up loop after loop, similar to what kids often do when they first learn the crochet chain.

Blackwell gets into the true history of crochet a bit when she explains that the first real crochet stitch (beyond a chain) was the slip stitch, although it was called single crochet in the European crochet language of the time. The crochet hook hadn’t been invented yet so she says it’s only natural that someone started using their fingers to pull one loop through another that’s already been created and then we’ve got the slip stitch.

What caused the next stitches to come? Blackwell zegt dat het verveling. Ze zegt, “verveling is niet beperkt tot de huidige generatie en is waarschijnlijk volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zo ongeveer alles in combinatie met nieuwsgierigheid. Dus, te vervelen door de verveling van vasten, de eerste haak patronen werden uitgewerkt door ons prototype.” En het bleef gewoon vanaf daar met moderne gehaakte vormen zodra we op het idee om te gaan schrijven en vervolgens de patronen reproduceren.

Maak uw verhaal

We hebben gehoord wat Blackwell denkt dat de geschiedenis van de haak als het was echt met de basis-idee is een holbewoner werken leren stroken met zijn vingers. Wat denk je dat het verhaal is? Gebruik je fantasie en deel uw mening in de comments. I’ll be using the answers along with my thoughts to put together a story of possibilities here on the blogso get creative!!

pinit fg en rect gray 28 Did Cavemen Crochet?: Imagining How Crochet Really Began
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Deed Cavemen Hook? Verbeelden Hoe Haak echt begon [...]

Vorige post:

Volgende post: