Cross-Blog Haak Gesprek met Sara van mama met een haak (Dag 4)

door Kathryn op Januari 19, 2012 · 2 reacties

in gehaakte interviews

cross blog crochet conversation Cross Blog Crochet Conversation with Sara from Mom with a Hook (Day 4)

Als je gewoon meedoen Sara van Mom met een haak en ik hebben een Cross Blog Gesprek. In principe krijg je te luisteren op ons gesprek over haken, gemeenschap en andere leuke dingen. U kunt meer over cross bloggen in het uitzoeken eerste bericht.

Volg samen met de berichten So Far:

My Turn

Dus dat betekent dat het tijd is voor mij om mijn dag te geven 4 antwoord.

Hi Sara,

Het is eigenlijk heel goed dat je een klein beetje vertraagd op het krijgen van uw reactie, want ik werd vertraagd aan de slag op blog-gerelateerde spullen vandaag toch. Ik had net getekend om te zien of je zou beantwoord wanneer u op de hoogte. Dus het allemaal werkt. Ik denk dat we allemaal druk vrouwen deze dagen!

Ik weet niet ik nooit in mystery stories (met uitzondering van het hebben van een zwakke plek in mijn hart voor Nancy Drew). Maar omdat je het genoemde, Ik weet van een ander mysterie haak verhaal dat is niet uit Hechtman. Het is Bendy Carter's Dying to Haak. Ik heb het niet gelezen, dus ik weet niet of hij goed is, maar het kan de moeite waard zijn.

Ik denk zeker dat thuisonderwijs leert! Het is een zware en belangrijke taak en ik weet zeker dat het een dat het aanleren van vaardigheden die je nooit echt te leren in een andere omgeving ontwikkelt. Ik heb nog nooit anderen geleerd om te haken, maar op een gegeven moment wil ik proberen een gehaakte groep voor speciale behoeften kinderen dus ik zou uw hersenen plukken als die tijd komt rond. Vroeger was ik een hoop werk te doen met kinderen met therapeutische behoeften (meestal emotionele en gedragsproblemen, maar niet helemaal) en ik denk dat gehaakte een gunstige zaak voor hen om te leren in veel instellingen zou kunnen zijn. Ik heb geen specifieke plannen voor dat, maar het is in de achterkant van mijn hoofd als iets dat ik wil doen.

Het klinkt als haken echt geholpen heeft om jezelf uit je comfort zone in een aantal manieren (opent u tot het onderwijzen van anderen, beginnen om meer van jezelf op video delen, etc.) Ik vind dat geweldig. Hoe werkt het comfort van de haak het gemakkelijker maken om te proberen de aanpak van die dingen?

Ah, je dacht dat je zou het gemakkelijk maken voor mij het verlaten van de wedstrijd met een simpele vraag als wat mijn 2012 gehaakte doel is, maar ik heb heeeeeel veel. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste doelen Ik heb er in haken dit jaar:

  • Overwinnen Mijn Stash. Ik heb een heel gedetailleerde maand-op-maand plannen te inventariseren en te winkelen mijn stash, offload mijn FOS en krijg meer georganiseerd met het visuele aspect van mijn AVI's en FOS door middel van fotografie.
  • Publiceer gezondheidsvoordelen van Haak. Ik begon het boek afgelopen zomer en ik wil hem eruit te halen om het publiek tegen het einde van dit jaar. Hopelijk zal het midden van het jaar, maar ik wil er ook voor zorgen dat het goed geschreven, bewerkt en heeft alle informatie die ik het wilt hebben, dus ik probeer niet te haasten.
  • Start mijn volgende non-fictie boek haak. Maar dat laat ik als een teaser voor nu! Laten we de eerste gedaan. icon smile Cross Blog Crochet Conversation with Sara from Mom with a Hook (Day 4)
  • Blijven om verhalen te verzamelen gedurende het hele jaar te publiceren 2012 versie Als oma is niet Haken, Ze jacht op groot wild.
  • Maak een aantal van mijn haak patronen beschikbaar. Ze zijn half-geschreven in slordige aantekeningen en moeten tech bewerkt maar ik moet ongeveer een dozijn van hen klaar om te bieden aan mensen. Ik heb een specifiek plan dat nog niet hebben.
  • Compleet swaddle, mijn huidige gehaakte kunstproject.
  • Meer geavanceerde niche haaktechnieken. Ik wil leren elkaar grijpende haken. En ik denk dat ik wil wandtapijt leren (mozaïek) Haak hoewel ik een beetje geïntimideerd door het.

Goed, Ik heb je een vraag stellen hier al (“Hoe werkt het comfort van de haak het gemakkelijker maken om te proberen het wegnemen van die dingen buiten je comfort zone?” maar ik zal u met twee meer met ons te delen in uw uiteindelijke cross-blog gesprek na morgen:

  • Wat zou je nog willen leren of verbeteren in uw haakwerk?
  • Wat is een ding dat je wilt mensen wisten haak?

Dat is het! Voor de lezers, Sara zal reageren op deze post op haar blog morgen en dan zal ik ook hier reageren nog een keer morgen en daarna de cross-blog gesprek komt tot een einde. Ik hoop dat je geniet van deze leuke proces bij ons!

pinit fg en rect gray 28 Cross Blog Crochet Conversation with Sara from Mom with a Hook (Day 4)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] voor een genre van fictie Ik weet dat ik niet typisch fan van. Ik meldde het weer in mijn cross-blog haak gesprek met Sara, maar nog nooit opgevolgd op het verkrijgen van een kopie. Heeft iemand dit leest [...]

Vorige post:

Volgende post: