Haak Video: Wiskunde gebaseerde gehaakte wolken

Last week I mentioned how art, science and math had come together with crochet in a crocheted clouds exhibit at a Paris gallery. I’ve just recently discovered a video showing some of this work and I think it does the crochet better justice than the pictured I’d see so I thought I’d share it. Merk op dat de “talking partis in French but even if you don’t understand it (which I don’t) you can enjoy the eye candy of this crochet crochet.

What would you think about seeing this exhibit in person?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Video: Math Based Crocheted Clouds

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!