Haak offerte: Uit de haak kast

Hedendaagse Haak citaat comes from Hands In Delight. It’s from a great post about coming out of the crochet closet, learning to admit that you love crochet. This relates directly to last week’s Friday Open Discussion here on this blog about honoring your craft.

At several moments throughout this week I stopped to ponder about the fact that I have been “in the closet” for most of life with regards to my passion for all things crochet. Most of the folks who knew me, up until recently, had absolutely no idea that I ran home every night to play with yarn.

Are you out of the crochet closet? All the way?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari 2012 — Haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *