Haak Quote: Uit de haak kast

door Kathryn op Januari 25, 2012 · 1 commentaar

in Haak Quotes

Vandaag citaat haak komt Handen in verrukking. Het is van een grote post over coming out van de haak kast, leren om toe te geven dat je liefde haak. Dit houdt rechtstreeks verband met vorige week vrijdag een open discussie hier op deze blog over eren van uw vaartuig.

“Op verschillende momenten gedurende deze week ben ik gestopt om na te denken over het feit dat ik "in de kast" voor het grootste deel van het leven met betrekking tot mijn passie voor alles wat met gehaakte geweest. Het merendeel van de mensen die mij kende, tot voor kort, had absoluut geen idee dat ik liep elke avond thuis om te spelen met garen.”

Ben je uit de haak kast? De hele weg?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Out of the crochet closet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

Vorige post:

Volgende post: