Haak Jobs, Advertenties en Doelpunten in Kathryn's Haak Corner

door Kathryn op Januari 2, 2012 · 0 reacties

in Uncategorized

crochet pictures1 500x375 Crochet Jobs, Ads and Goals in Kathryns Crochet CornerMijn zus en ik moe na een lange dag op de Los Angeles Zoo. Ik maakte de haak kap ik draag tijdens mijn reis daar beneden. Binnenkort meer details over het!

 

Welkom op de eerste Kathryn Haak Hoek van 2012. Ik kick-off van het nieuwe jaar met veel plannen, projecten en doelen. Ik heb ook een aantal nieuwe features debuteert hier op de blog, dus er is veel aan te gaan in de huidige haak hoek. Laten we aan het.

2012 Haak Projecten

crochet projects 300x224 Crochet Jobs, Ads and Goals in Kathryns Crochet Corner

Ik heb een aantal jaar durende projecten die nu opstarten kreeg. De groten zijn:

  • 365 Manieren om te dragen Crochet. Ik zal proberen om een ​​haak punt te dragen als onderdeel van mijn outfit elke dag van dit jaar en zal delen die met u in de dagelijkse middag mode berichten.
  • 12 in '12. Dit is een project aan liefdadigheid gehaakte items doneren op een maandelijkse basis. Ik zal deze in te stellen als een project dat anderen kunnen meedoen aan regelmatige linky updates hier op de blog. Meer informatie in een paar uur uit de officiële blog post.
  • Overwin de Stash. Ik ga meedoen aan Surmount de Stash dit jaar die wordt gehost door Openbaringen van een Delusional Knitter.
Natuurlijk, Ik heb nog steeds een aantal van mijn andere lopende projecten zoals mijn Hooked Samen project en mijn deelname aan Jaar van Projecten. U kunt informatie vinden over al mijn projecten op de nieuwe Projecten Pagina van deze blog.

Haak Jobs

crochet jobs 300x208 Crochet Jobs, Ads and Goals in Kathryns Crochet Corner

Gedurende het afgelopen jaar bleef ik denken dat het zou geweldig zijn als er een plek waar ik kon gaan om te zoeken naar-haak-gerelateerde banen en roept op tot het indienen. Op een gegeven moment, Ik eindelijk dacht, “Kathryn, moet je gewoon maken dat de ruimte”. Een van mijn grote doelen voor Haak Concupiscence in 2012 is een plek waar mensen kunnen komen om gemakkelijk informatie vinden over betaald en onbetaald, eenmalige en doorlopende gehaakte banen evenals de nieuwste oproepen tot het indienen voor de gehaakte schrijvers en ontwerpers. Natuurlijk, het formaat voor deze wellicht moeten worden aangepast naarmate de tijd vordert, maar nu dit is wat het betekent:

  • Elke weekdag Ik zal een curator lijst met links naar haak vacatures plaatsen op het web.
  • Elke dinsdag zal ik een roundup van de laatste haak oproepen tot het indienen die ik heb gevonden doen.
  • Iedereen die een gehaakte baan beschikbaar heeft kan het te plaatsen op de job board (het huidige tarief met ingang van de datum van dit bericht is $15 voor een 30-daagse advertentie) en die banen zal ook te zien zijn als reguliere startpagina berichten hier op de blog voor mensen om te zien.
Geduld met mij als deze wordt gestart. Aanvankelijk had ik verwacht niet te veel van de baan koppelingen vinden, maar het moet groeien naarmate meer en meer mensen zich bewust dat dit een plek om te komen tot haken job informatie te delen. En hou me in gedachten als je ooit nodig hebt om iemand in te huren voor technische redactie, motief mee, haak gast blog posts, etc.. Meer informatie is te vinden op de belangrijkste Haak vacatures Pagina.

Adverteren op Haak Concupiscence

Eerste kwartaal van reclame en sponsoring mogelijkheden voor de site zijn inmiddels geplaatst. Wist u dat u een zijbalk advertentie op deze blog voor het volledige kwartaal kan krijgen voor slechts $40? Het bereikt een groot aantal mensen volledig gericht op haak.

Ik hoop dat uw nieuwe jaar is begonnen geweldig. Elke grote haak doelen die je wilt delen?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Jobs, Ads and Goals in Kathryns Crochet Corner
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: