Haak Book Review: Onverwachte Haak voor de Home

door Kathryn op Januari 3, 2012 · 3 reacties

in Haak Boeken

crochet book 500x655 Crochet Book Review: Unexpected Crochet for the Home

Vandaag gehaakte boekbespreking is of a fun book published by Leisure Arts in 201o but that’s new to me. Het heet Onverwachte Haak voor de Home Crochet Book Review: Unexpected Crochet for the Home and is written by Lena Maikon.

Over de haak auteur

Lena Maikon is originally from Russia where she learned to crochet and knit from her grandmother at the young age of five. She didn’t keep up the crafts continuously but did return to them as she got older. She finds both of these crafts to be healing forms of self-expression. She uses unconventional materials to make both wearable items and home decor items although obviously this book is about home decor. Lena has written half a dozen knitting and crochet books. She has an Etsy store named Leninka.

Wie dit haak boek voor

Deze haak boek is voor mensen die al weten hoe om te haken en die geïnteresseerd zijn in het maken van artikelen voor de woning met behulp van een combinatie van garen en meer onconventionele materialen. Sommige van de patronen in het boek zijn eenvoudig dus een vrij nieuwe breister kan dit boek gebruiken, maar het is niet de gids voor basis steken hebben die veel boeken hebben dus het kan niet worden gebruikt als een instrument om daadwerkelijk te leren hoe om te haken.

Het formaat van deze haak boek

Deze haak boek begint met een korte introductie over wat je zult vinden in het boek. Dit wordt gevolgd door een garen gewichtsgrafiek, gehaakte afkorting grafiek, begeleiden naar garen select, etc.. Er is een mooi hoofdstuk over “speciale materialen” omdat de auteur ons kennismaken met het haken met lederen, zacht jute touw en meer. Dit wordt gevolgd door een lijst van speciale steken gebruikt in het boek als de overlay kettingsteek, de lus steek en het bladerdeeg steek evenals speciale technieken zoals het maken van de haak magische ring. Deze worden getoond met stap-voor-stap instructies met een duidelijke foto voor elke stap. Zeer goed gedaan.

Vervolgens stappen we in de haak patronen. Elk project omvat:

 • Naam van het project en een korte omschrijving.
 • Een volledige pagina foto van het afgewerkte product evenals meerdere foto's laten zien van dichtbij gegevens.
 • Vaardigheidsniveau van project van een tot vier.
 • Eindigde in inches als centimeters.
 • Garens gebruikt. De intro van elk project geeft een generieke eenvoudige beschrijving (zoals Garen A, gemiddeld gewicht, donkerbruin) maar er is een sectie aan het einde van elk project, dat zegt dat de specifieke garen daadwerkelijk gebruikt om de items gefotografeerd voor het boek maken.
 • Haken en andere instrumenten die nodig zijn, meters en een lijst met speciale steken en technieken met het paginanummer om de beschrijvingen te vinden aan het begin van het boek.
 • Rij-door-rij-instructies voor elk gedeelte van het project, samen met afwerkingsinstructies. Dit zijn zeer duidelijk en goed geschreven, zodat ze gemakkelijk te volgen. Zinvol!
 • Een van de projecten heeft een kleur plaatsing diagram maar de anderen doen dit niet nodig. Dit boek is niet gehaakte steek diagrammen te gebruiken.
De projecten voor de woning in dit boek zijn een aantal voorwerpen uit kussen overs en bank gooit om gehaakte wandkleden en decoratieve bloemen. De ontwerpen zijn veelkleurig maar niet noodzakelijkerwijs felgekleurde dus ze hebben een elegante, stijlvolle look die goed zou werken in veel hedendaagse woningen.

Haak project monsters

crochet baskets1 500x332 Crochet Book Review: Unexpected Crochet for the Home

Kalebas Containers

crochet wall art 500x750 Crochet Book Review: Unexpected Crochet for the Home

Strips van Sprouts Wall Opknoping – mijn favoriet patroon van dit boek!

crochet flowers 500x332 Crochet Book Review: Unexpected Crochet for the Home

Decoratieve Haak Chrysanten voor het huis

Wat is er leuk aan deze haak boek

Wat maakt deze haak boek uniek ten opzichte van andere home decor haak boeken is de gedempte maar veelkleurige tinten van de projecten en het gebruik van onconventionele materialen voor sommige patronen. Bij voorbeeld, de “brede lichtgevende pod” is een organisch gevormde gehaakte lampenkap gemaakt met behulp van een combinatie van katoenen garens, garens van hennep en jute touw.

Heeft u genieten van de gedempte tonen van deze organische home decor items of wilt u liever de heldere kleuren van de traditionele oma vierkante haken?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Book Review: Unexpected Crochet for the Home
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] Vandaag haken citaat komt uit Onverwachte Haak voor de Home, een geweldige home decor patroon boek van Lena Maikon. It reflects the fact that some people [...]

 2. [...] Crochet For The Home; I reviewed this one and am now working from [...]

 3. [...] lights are the Luminous Pods; the crochet pattern can be found in Unexpected Crochet for the Home. They are made with a combination of cotton yarn and hemp [...]

Vorige post:

Volgende post: