Een miljoen manieren om te dragen een sjaal

Oke, goed misschien is het niet een miljoen, maar deze grote dubbele Stitch Twins (@doublestitchers) video toont bijna vijf minuten van verschillende manieren om te dragen een koele twee richtingen met rits Gehaakte sjaal.

Props aan @ArtLikeBread voor de invoering van mij deze koele video.

pinit fg en rect gray 28 A Million Ways to Wear a Shawl

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!