Een miljoen manieren om te dragen een sjaal

Oke, goed misschien is het niet een miljoen, maar deze grote dubbele Stitch Twins (@doublestitchers) video toont bijna vijf minuten van verschillende manieren om te dragen een koele twee richtingen met rits Gehaakte sjaal.

Props aan @ArtLikeBread voor de invoering van mij deze koele video.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen:

  1. Wow die ontzagwekkend is :D Een van die zou zijn makkelijk te maken? Het ziet er zo veelzijdig

    • @Diana … Dat is een grote vraag. Ik niet check out hun site om te zien de informatie patroon, maar ik weet zeker dat ze heb wat info op het. De dubbele Stitch Twins zijn geweldig voor dingen als dat!

  2. zeer koele, Ik ben het eens thanx voor het delen…

  3. Nu wil ik een sjaal met een rits!!! Het is zo veelzijdig!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!