Een miljoen manieren om te dragen een sjaal

Oke, goed misschien is het niet een miljoen, maar deze grote dubbele Stitch Twins (@doublestitchers) video toont bijna vijf minuten van verschillende manieren om te dragen een koele twee richtingen met rits Gehaakte sjaal.

Props aan @ArtLikeBread voor de invoering van mij deze koele video.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen:

  1. Wow that’s awesome šŸ˜€ Would one of those be easy to make? Het ziet er zo veelzijdig

    • @Diana … Dat is een grote vraag. Ik niet check out hun site om te zien de informatie patroon, maar ik weet zeker dat ze heb wat info op het. De dubbele Stitch Twins zijn geweldig voor dingen als dat!

  2. zeer koele, Ik ben het eens thanx voor het delen…

  3. Nu wil ik een sjaal met een rits!!! Het is zo veelzijdig!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *